Ποια τραγουδίστρια είναι η πρώτη καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου;

Tο “Βράδυ” με τον Πέτρο Κωστόπουλο επιστρέφει για ακόμα μια σεζόν στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, με την πρεμιέρα του να είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 23:30.

Ποδαρικό στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου για το “Βράδυ“, θα κάνει η Έλλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, θα είναι πρώτη καλεσμένη του διάσημου παρουσιαστή, και μεταξύ άλλων θα μιλήσει για τα μελλοντικά της πλάνα. Και φυσικά δεν θα τελειώσει εκεί η εμφάνισή της, αφού μαζί θα σχολιάσουν πτυχές και γεγονότα της καθημερινότητας αλλά και ο παρουσιαστής, κλασικά, θα της βάλει τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Η στιγμή της μεγάλης πρεμιέρας πλησιάζει και οι θαυμαστές της αναμένουν με ανυπομονησία την εμφάνιση αυτή της τραγουδίστριας.

Παράλληλα, αναμένουμε τη νέα σειρά εμφανίσεων της Έλλης Κοκκίνου που ξεκινάει πολύ σύντομα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, θα την δούμε στη σκηνή του Cabaret, έχοντας στο πλευρό της τον Λούκα Γιώρκα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου.

Πηγή: tralala.gr