Ποια NASA; Ελληνίδα ηθοποιός είδε εξωγήινους δύο φορές μέχρι σήμερα!


Άκουσε πως βρήκαν νερό στον Άρη και θυμήθηκε τις δύο μεταφυσικές εμπειρίες που έζησε στο παρελθόν η ηθοποιός Μαρία Δρακοπούλου!

«Ήμουν πριν κάποια χρόνια σε μία παραλία στο Νομό Ηλείας και επειδή εκεί το κλίμα είναι καλό είναι ο ουρανός διαυγής. Καθόμασταν με μία παρέα ρομαντικά κοιτούσαμε τα αστέρια, μιλάγαμε και ξαφνικά εκεί που ήμασταν ήσυχα ακούμε μία έκρηξη, σαν να ήταν βεγγαλικό αλλά πιο δυνατή και είδαμε πάνω στον ορίζοντα μία έκρηξη σα να γίνεται ένα μικρό Βig Βang, και γιατί το λέω αυτό, γιατί έχω δει ντοκιμαντέρ πως μπορεί να είναι ένα Big Bang. Ήταν πολύ πιο μακριά από τη συνηθισμένη απόσταση που πέφτουν τα βεγγαλικά κι όπως έγινε αυτή η έκρηξη άρχισε να βγαίνει ένα φως όπως είναι το νέον και να παίρνει μια μορφή, δηλαδή να έχει κεφάλι και το φως να δημιουργεί ψαροκόκαλο και να έχει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση προς τα πάνω χωρίς όμως να αλλοιώνεται το σχήμα» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ενώ συνεχίζοντας αποκάλυψε πως σε άλλο μέρος της Ηλείας είδε κάποιες μορφές τεραστίων διαστάσεων.

drakopoulou1

«Είχαμε βρεθεί στον αρχαίο ναό της Δήμητρας, στο χωριό Λέπρεο κάποιον Αύγουστο όπου εκεί γιόρταζαν την τελευταία Πανσέληνο του Αυγούστου. Είχαμε πάει για αυτό και να δούμε τη συναυλία. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς εμφανίστηκαν από μακριά τρεις μορφές ανθρωπόμορφες με τεράστιες διαστάσεις, δηλαδή δυόμισι με τρία μέτρα, χωρίς να έχουν την υλική υπόσταση τη δική μας. Όπως ήταν οι κίονες του ναού προς το βάθος μέσα, οι οποίοι εμφανίστηκαν με τριγωνική διάταξη και νομίζαμε ότι πρόκειται για κάποια παράσταση που ξεκινάει, κάποιο τρικ, ήταν σαν ολογράμματα. Είχαν κάτι το αέρινο και μάλιστα οι μορφές τους ήταν κάτι σαν την αρχαία μορφή του Πάνα, για αυτό και σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είναι κάποια παράσταση ή παγανιστές. Όταν πήγαμε να πλησιάσουμε για να δούμε τι ακριβώς είναι αυτοί, είχαν συνείδηση και εξαφανίστηκαν, πήγαν προς τα πίσω και εξαφανίστηκαν, γίνανε άυλοι» πρόσθεσε η κα Δρακοπούλου!

drakopoulou2

 

Πηγή: star.gr