Πέτρος Ίμβριος: Έγινε ξανά πατέρας στα 55 του και δες την πρώτη φωτογράφισή του με το νεογέννητο


Πέτρος Ίμβριος έγινε πατέρας στα 55 του και φωτογραφήθηκε με το νεογέννητο.

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ευλογία. Είναι ό,τι πιο μεγάλο υπάρχει. Μπορεί να σου δημιουργείται άγχος, γιατί είναι ένα πλασματάκι που εξαρτάται τελείως από εσένα, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί και αγχολυτικά, γιατί ό,τι κι αν σε προβληματίζει το ξεχνάς όταν βλέπεις το παιδί σου να σου χαμογελάει».

Και πρόσθεσε: «Ούτε κι εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μεγάλη μου κόρη είναι 13 ετών και η μικρή 11. Δεν σου κρύβω ότι όταν οι κόρες μου ήταν 4 κα6ι χρόνων αντίστοιχα, έλεγα στη μητέρα τους: «Τι καλά θα ήταν να έχουμε ακόμα ένα μωρό! Ξεμωρουδιάσαμε». (Γελάει.) Ήθελα πάντα πολλά παιδιά και χαίρομαι που το κατάφερα. Βέβαια, είναι άλλο να γίνεις πατέρας στα 42 και άλλο στα 55, που είμαι εγώ τώρα. Αλλά από την άλλη έχω περισσότερο χρόνο να αφιερώσω στο παιδί μου τώρα.

Όταν γεννήθηκαν οι κόρες μου, ήταν η περίοδος πριν από την κρίση, όταν τα νυχτερινά μαγαζιά δούλευαν έξι μέρες την εβδομάδα. Έλειπα όλη την ημέρα από το σπίτι γιατί ηχογραφούσα ολόκληρα CD και όχι ένα τραγούδι. Είχα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις για την προώθηση της δουλειάς μου. Δεν χάρηκα λοιπόν τα παιδιά μου όσο θα ήθελα».

Ο ίδιος αποκαλύπτει το μυστικό της νεότητάς του στο περιοδικό ΟΚ!

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Πέτρος Ίμβριος στον Γιάννη Πουλόπουλο: «Προσωπικά, μπορεί να είμαι 55, αλλά νιώθω ότι είμαι 25. Μπότοξ, υαλουρονικά και τέτοια, δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα. Προσέχω τη διατροφή μου, γιατί δεν θέλω τα κιλά μου να φτάσουν στον Θεό, και γυμνάζομαι. Είχα τρέλα από μικρό παιδί με τις πολεμικές τέχνες, στην αρχή με το καράτε και τα τελευταία 25 χρόνια με το kickboxing. Η γυμναστική είναι η καλύτερη μέθοδος ψυχοθεραπείας».

Ο γιος του ήρθε στη ζωή μέσα στην πανδημία. Πώς το αντιμετώπισε;

«Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο, σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλύτερο να μη μας επισκεφτούν στο μαιευτήριο, για να ξεκουραστούν και η μαμά και το παιδί. Βέβαια, δεν σου κρύβω ότι όταν γεννήθηκε ο γιος μου, ήθελα να έχω δίπλα μου κάποιον για να το γιορτάσουμε. Επειδή εκτός από τη γυναίκα μου, που ξεκουραζόταν, δεν υπήρχε κανένας άλλος στο μαιευτήριο, πήγα και πήρα φαγητό απέξω και ένα μπουκάλι κρασί και το γιόρτασα μόνος μου».

Όσο για το πώς δέχτηκαν οι μεγάλες του κόρες τον μικρό αδελφό τους και πώς τους ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη λέει:

«Καταρχάς, πρέπει να πω ότι την τωρινή μου σύντροφο τη γνώρισαν χρόνια μετά αφότου κάναμε σχέση κι αφού προηγουμένως ήμουν σίγουρος ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Αλλά κι εκείνη μου είχε πει ότι αν δεν τη συμπαθήσουν τα παιδιά μου, όσο κι αν με αγαπούσε, δεν θα συνεχίζαμε μαζί, γιατί πρώτα από όλα είμαι μπαμπάς. Δέθηκαν και αγαπήθηκαν πάρα πολύ και έχουν καταπληκτική σχέση.

Όταν η Συράν ήταν έγκυος, έτυχε να πάμε όλοι μαζί σε ένα εξοχικό σπίτι που έχει στη Βραυρώνα. Νωρίτερα είχαμε πάει μαζί στον γυναικολόγο, που της είχε κάνει υπερηχογράφημα και το είχα τραβήξει με το κινητό μου. Κάθισα λοιπόν με τα πλάνα από το υπερηχογράφημα και μόνταρα ένα βιντεάκι, όπου υποτίθεται μιλούσε το μωρό στις αδελφές του και τους έλεγε: «Γεια σας, κορίτσια! Είμαι ο αδελφός σας και ανυπομονώ να σας γνωρίσω». Όταν το είδαν, συγκινήθηκαν πολύ και η μεγαλύτερη κόρη μου βούρκωσε κιόλας. Ε, από τότε που γεννήθηκε έχουν ξετρελαθεί! Ο μικρούλης θα πάρει πολύ μεγάλη αγάπη».

Πηγή : gossip-tv.gr