Πέτρος Ιακωβίδης: Το teaser από το νέο τραγούδι «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα»

www.hit-channel.com

«Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», θα τραγουδά πολύ σύντομα ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης μοιράζεται ένα εκτενέστερο απόσπασμα από το καινούργιο τραγούδι του με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» που θα αποκαλυφθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Μετά την επιτυχία «Κοιμήσου Απόψε Εδώ», μία ρομαντική μπαλάντα που άγγιξε, ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιστρέφει με ένα μοναδικό τραγούδι που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεση.

Τη μουσική του «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» έχει γράψει αυτοπροσώπως Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Τηλέμαχο Σέργη.

Το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις streaming υπηρεσίες αυτήν την Παρασκευή, 1 Μαΐου.

Την ίδια ημέρα πρόκειται να δημοσιευθεί στο επίσημο κανάλι του καλλιτέχνη στο YouTube το music video που δίνει εικόνα στο «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», σε σκηνοθεσία της Bodega Visuals.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της πανδημίας, με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές του του βίντεο να δουλεύουν και να συνεργάζονται και από απόσταση.

Το teaser για το music video του «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα» αποδεικνύει πως όταν υπάρχει ταλέντο και διάθεση, καμία απαγόρευση δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε ένα όμορφο και αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Πηγή : hit-channel