Πέτρος Ιακωβίδης: Πρώτη επαφή με το νέο τραγούδι «Μη Θυμώνεις»


Ένα ακόμα τραγούδι που θα γίνει αμέσως επιτυχία έχει ετοιμάσει ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης δίνει μία δυνατή πρόγευση από το νέο τραγούδι του που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το νέο single του πολυτάλαντου τραγουδιστή και δημιουργού έχει τον τίτλο «Μη Θυμώνεις» και την υπογραφή του ίδιου στη μουσική και τους στίχους.

Πρόκειται για την επόμενη κυκλοφορία του Πέτρου Ιακωβίδη μετά το αγαπημένο τραγούδι «Σ’ Αγαπάω Σου Φώναξα», το οποίο αναδείχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες στα ραδιόφωνα για το φετινό καλοκαίρι και αναρριχήθηκε μέχρι τη δεύτερη θέση του Ελληνικού Airplay Chart.

Έχοντας καθιερωθεί ανάμεσα στους βασικούς πρωταγωνιστές της σημερινής ελληνικής μουσικής σκηνής, τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός, ο Πέτρος Ιακωβίδης κάνει το επόμενο βήμα του με ένα τραγούδι πού θα επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά ότι το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας.

Στο κανάλι του Πέτρου Ιακωβίδη στο YouTube και στους λογαριασμούς του στα social media μόλις δημοσιεύθηκε το teaser από το music video του «Μη Θυμώνεις», το οποίο γυρίστηκε σε διάφορες τοποθεσίες στο κέντρο της Αθήνας.

«Θα γυρίσω το χρόνο ξανά, στα παλιά να αλλάξω πολλά, μη θυμώνεις, μη θυμώνεις μάτια μου, δε σ’ αλλάζω…», τραγουδά ο Πέτρος Ιακωβίδης,

Το νέο single «Μη Θυμώνεις» του Πέτρου Ιακωβίδη είναι διαθέσιμο για pre-save στο Spotify, εν αναμονή της επίσημης κυκλοφορίας του σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Την ίδια ημέρα θα αποκαλυφθεί και το music video του τραγουδιού, από το οποίο μπορείτε να πάρετε μία ιδέα παρακάτω:

Πηγή : www.hit-channel.com