Πέτρος Ιακωβίδης: Backstage στο νέο του video «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)»


Το νέο super hit έρχεται την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης είναι πανέτοιμος να μας παρασύρει μουσικά ακόμα μια φορά, με τη νέα του επιτυχία «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)», με την οποία εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη δισκογραφική οικογένεια της Panik Records.

Στο νέο του hit single, σε μουσική του ίδιου και στίχους του Apon, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο διαφορετικά μουσικά στοιχεία σ’ ένα αριστοτεχνικό σύνολο που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα. 

Το «Να Να Να (Τραγουδώ Για Σένα)» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και θα συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video – υπερπαραγωγή, που σκηνοθέτησαν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis.

Τα γυρίσματα έγιναν πριν από μερικές ημέρες, στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα. Μέσα από το video, ο Πέτρος Ιακωβίδης μας μεταφέρει την ιστορία ενός έρωτα που ανθίζει μέσα από το τραγούδι και ταυτόχρονα στέλνει ένα δυνατό μήνυμα: ότι η μουσική, όπως και η αγάπη, ενώνει όλους τους ανθρώπους, χωρίς καμία διάκριση.

Δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση από τον κόσμο του νέου του τραγουδιού, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Panik Records αποκάλυψαν ένα backstage video από τα γυρίσματα, κεντρίζοντας τα βλέμματα και κάνοντάς μας όλους να λέμε… «να να να… τραγουδώ για σένα»!

Δείτε το backstage video:
https://www.instagram.com/reel/ClqVwOwDQTo