Πετώντας στο Super Bowl η Lady Gaga! Το φανταστικό show που έγραψε ιστορία!


Με τον δικό της μοναδικό τρόπο «σφράγισε» η Lady Gaga τον φετινό τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου, του γνωστού Super Bowl, καθηλώνοντας, τόσο το κοινό στο στάδιο, όσο και τους εκατομμύρια τηλεθεατές.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην οροφή του NRG Stadium στο Χιούστον … πετώντας, συνοδεία 300 drones και, αφού προειδοποίησε πως αυτό δεν θα ήταν ένα συνηθισμένο show, τραγούδησε το America The Beautiful, έχοντας ως φόντο τα φώτα της πόλης.

Κρεμασμένη από σύρματα και φορώντας ένα ασημί κορμάκι με ασορτί μπότες η Gaga ερμήνευσε τον -κατά πολλούς- εναλλακτικό εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ενώ ακολούθησαν πολλές επιτυχίες της, όπως τα Just Dance, Poker Face, Bad Romance και Born This Way.Φυσικά, στα 13 λεπτά της εμφάνισής της, η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να «καρφώσει» τον νέο πρόεδρο, Donald Trump, χωρίς, όμως, να τον αναφέρει ονομαστικά.

«Ένα έθνος κάτω από ένα θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους», φώναξε, κάνοντας αναφορά στη διάσημη «δήλωση υποταγής» (pledge of allegiance) όπως είναι γνωστός στις ΗΠΑ ο όρκος στη σημαία…