«Πέρυσι δούλευα μαζί με τον Σάκη Ρουβά, δεν πήγα στον γάμο, δεν καλέστηκα»

«Σίγουρα όλος αυτός ο χώρος βασίζεται πάρα πολύ στο ψέμα και την υποκρισία.»
Στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα και στο «Παιδιά από σπίτι» μίλησε ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην υποκρισία του χώρου της showbiz, λέγοντας: «Έχω γνωρίσει τους πάντες. Σίγουρα όλος αυτός ο χώρος βασίζεται πάρα πολύ στο ψέμα και την υποκρισία. Εγώ, αν δεν υπήρχε το οικονομικό στη μέση, δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά ούτε για μία ημέρα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη, δεν μπορείς να πεις ελεύθερα τη γνώμη σου. «Ευνουχίζεσαι» γιατί τους έχεις όλους ανάγκη. Άρα αυτομάτως καταπιέζεις τον εαυτό σου ή ευνουχίζεις τις απόψεις σου γύρω από πολλά θέματα. Καμιά φορά είμαι ο πιο επίτιμος υπηρέτης τους παρόλο που δεν έχουν καμία σχέση με εμένα.

Έχω συνεργαστεί πάρα πολλές φορές με διάσημους που δεν εκτιμούσα καθόλου και συνεχίζω και συνεργάζομαι με ανθρώπους που είναι πάρα πολύ δύσκολοι, πάρα πολύ απαιτητικοί, που δεν ταιριάζω καθόλου μαζί τους».

Ο ίδιος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το αν προβλέπει κουφέτα από τη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή, αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο και την Υβόνη Μπόσνιακ και μιλώντας για γάμους σχολίασε: «Μου αρέσουν οι γάμοι οι ουσιαστικοί. Ούτε θα πάρω ποτέ και θα πω καλέστε με. Εγώ δούλευα πέρυσι με τον Σάκη. Δουλέψαμε μαζί δύο ολόκληρα χρόνια. Δεν πήγα στον γάμο. Δεν καλέστηκα. Αν και θα μπορούσα άνετα να καλεστώ. Δεν υπήρχε λόγος να με καλέσει γιατί δεν κάνουμε παρέα, δεν είμαστε φίλοι, ήμασταν απλά συνεργάτες στο ίδιο μαγαζί. Καθόλου δεν με πείραξε και τους συμπαθώ και πάρα πολύ. Η Κάτια είχε σε αυτό το χώρο πάντα μια πολύ ωραία παρουσία και με τον Σάκη ήταν η τρίτη χρονιά που δουλεύαμε μαζί».