Περιλήψεις @ ΟΡΓΗ (25 – 29.3.19)


ΕΠΕΙΣ.57

Ο Λεωνίδας πάει να σκοτώσει τον Αντρέα, αλλά, ο Παύλος τον σκοτώνει και σώζει τη ζωή του Αντρέα. Ο Παύλος συλλαμβάνεται για τον φόνο του Λεωνίδα, αλλά, δεν ομολογεί ότι τον σκότωσε για να σώσει τον Αντρέα.

Ο Αχιλλέας διώχνει τη Ρωξάνη απ΄ το σπίτι και της λέει πως δεν θα πάρει τίποτα μετά το διαζύγιο τους.

Ο Πάρις πίνει στο  μπαρ στεναχωρημένος γιατί η Ρωξάνη αρνήθηκε να φύγει μαζί του. Η Όλγα τον πάει στο στούντιο και κάνουν έρωτα. Φτάνει, όμως, η Ρωξάνη που έχει φύγει απ΄ το σπίτι της.

Η Έλσα πάει στο σπίτι του Πέτρου, σταλμένη απ΄ τη Μαντώ, για να μάθει τι έχει συμβεί. Εκεί βρίσκει τον Σαϊντ, που της λέει πως ο Λεωνίδας παγίδεψε τον Οδυσσέα στην Ιορδανία.

Η Έλενα αποκαλύπτει στον Γρηγόρη ότι το παιδί που περιμένει μπορεί να είναι δικό του.

 

ΕΠΕΙΣ.58

Η Μαρίνα μαθαίνει ότι η αστυνομία συνέλαβε τον Παύλο για τον φόνο του Λεωνίδα. Πάει να τον δει και του λέει ότι δε μπορεί να πιστέψει ότι το έκανε αυτό. Ο Παύλος το παραδέχεται.

Ούτε ο Μιχάλης, όμως, πείθεται ότι ο Παύλος σκότωσε τον Λεωνίδα εν ψυχρώ και προσπαθεί να τον κάνει να του πει την αλήθεια. Ο Παύλος, όμως, επιμένει και δεν αποκαλύπτει ότι το έκανε για να σώσει τον Αντρέα.

Στο μεταξύ, ο Αντρέας ψάχνει στην κλινική κάποια στοιχεία για το τι απέγινε ο μικρός του αδερφός, μετά που τον πήρε μαζί του ο Λεωνίδας το βράδυ της δολοφονίας της μητέρας του και της αδερφής του.

Ο Πάρις πείθει τη Ρωξάνη να φύγουν μαζί, αλλά, όταν είναι έτοιμοι να το κάνουν, ένα ξαφνικό γεγονός τους αλλάζει τα σχέδια.