Πέρασε κατάθλιψη; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος απαντά…


Μετά την οικονομική καταστροφή, που υπέστη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέλεξε να κλειστεί στον εαυτό του, να εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από ανθρώπους με τους οποίους είχε φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις.

Έπειτα από πολλούς μήνες ο παρουσιαστής έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του. Που, όμως, τον είδαμε; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήγε στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του αδερφού του, Θάνου, «Πως η ιστορία γίνεται σιωπή», στην οποία συμμετείχαν η Αφροδίτη Μάνου και ο Κώστας Θωμαΐδης.

«Δεν πέρασα κατάθλιψη. Κλείστηκα στον σπίτι, αλλά όχι γιατί δεν μπορούσα να βγω. Απέφυγα να κάνω κοινωνούς των προβλημάτων μου τους φίλους μου. Γιατί σε έναν φίλο τα λες όλα. Θα τους καταρράκωνα και είχα τον συναισθηματισμό να μην το κάνω. Μία φίλη μου επέμενε να με δει και ήρθε στο σπίτι. Έφυγε μετά από δυο ώρες και είχε κατάθλιψη για μία εβδομάδα. Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να πάρω χάπια. Μπήκα στο internet, μελετούσα, βρήκα άλλους τρόπους», είχε δηλώσει πριν από 1,5 χρόνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Πηγή: newsone.gr