Παίκτης του Rising Star σοκάρει: «Ήμουν 6 μήνες ξαπλωμένος ακούνητος σ’ ένα καναπέ»

Το ευρύ κοινό τον έμαθε μέσα από το Rising Star. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μακριά, αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν τον ενόχλησε.

Θάνο, ποιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι στη δική σου ζωή;

«Από τα 23 μου με χτύπησε μία κρίση πανικού, μετά από ένα χωρισμό. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν η αιτία. Ο γιατρός μου μου είχε πει ότι ίσως ήταν συσσωρευμένα άγχη και στεναχώριες. Τότε δεν ήξερα καν τι είναι, τώρα το μαθαίνω, όσο περνάει ο καιρός. Έπαθα μια απίστευτη ταχυπαλμία, εφίδρωση, νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω, τρόμαξα. Εκεί που νόμιζα ότι θα περάσει, εκεί δεν σταμάτησαν οι διαταραχές πανικού για 3 συνεχόμενα χρόνια, καθημερινά, είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου, ήμουν όλη την ημέρα ξαπλωμένος, για να 6 μήνες σ’ έναν καναπέ ακούνητος. Για να πάω κάπου, επί 2,5 χρόνια έπρεπε να έχω τη συνοδεία 5-6 φίλων μου. Δεν μπορούσα να βγω με την κοπέλα μου, ούτε να πάω από τον 3ο όροφο που μένουμε στο 2ο, δεν μπορούσα να πάω στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα. Ο γιατρός μου είπε πει ότι έφτασα στο παραπέντε της βαριάς κατάθλιψης» αποκάλυψε στο Λοιπόν ο Θάνος Παϊτέρης και συνέχισε: «Με την παρότρυνση των δικών μου, αφού μία φορά με πήρε ασθενοφόρο, πέρασα όλους τους γιατρούς, με έστειλαν στον ψυχολόγο και στον ψυχίατρο. Εκεί κατέληξα να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία, γνωσιακή συμπεριφορική, δεν «γλίτωσα» τα χάπια, αλλά μετάνιωσα που δεν τα πήρα πιο πριν»

 – Τώρα σε ποια φάση είσαι;

«Εδώ και 2 χρόνια παίρνω αντικαταθλιπτικά, τα οποία με σώσανε. Αν και ακόμα δεν είμαι στο 100%, ίσως είμαι στο 80%. Συνέχισα τη ζωή μου, έκανα άλλη σχέση, όπου η κοπέλα άντεξε πάρα πολλά. Τώρα είμαι 2 χρόνια μόνος μου, σε μια φάση που προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου. Η αγωγή μου δεν έχει σταματήσει, μπορεί να με πιάσει μια κρίση πανικού. Το γεγονός ότι βγήκα στην τηλεόραση και μετά από τόση έκθεση μπόρεσα και τα κατάφερα, για μένα είναι θαύμα. Οι φίλοι μου δεν το πιστεύουν. Στον πατέρα μου δεν το είχα πει, δεν το ήξερε και η μάνα μου ήταν κέρβερος, όπως ο αδελφός και η αδελφή μου»

Πηγή: gossip-tv.gr