Πέγκυ Ζήνα | Δείτε backstage φωτογραφίες από το νέο της video clip!

Στα γυρίσματα του νέου της video clip.

Λίγες εβδομάδες μετά τον «Χρόνο», το τελευταίο single της Πέγκυς Ζήνα που βρέθηκε στο Top10 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και ξεχώρισε για το νοσταλγικό του χαρακτήρα, έρχεται το ολοκαίνουργιο και άκρως δυναμικό «Μη μ’ ακουμπάς».

Το τραγούδι υπογράφουν σε μουσική και στίχους οι STAN – Stratos Antipariotis Official & ICON MUSIC Records, με τους οποίους μάλιστα η Πέγκυ Ζήνα είχε συνεργαστεί πριν από λίγα χρόνια στη μεγάλη της επιτυχία «Μόνη Καρδιά».

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν μέσα στην εβδομάδα στην Ανάβυσσο, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο. Στο μυστηριώδες black & white αισθητικής βίντεο κλιπ,  η Πέγκυ Ζήνα αναλαμβάνει το ρόλο της γυναίκας-αράχνης  που θέλει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τον σύντροφό της. Ένα vintage αυτοκίνητο, μια ερημική τοποθεσία και μια βαλίτσα  συνθέτουν με μοναδικό τρόπο το ιδανικό σενάριο,  σύμφωνα με το οποίο η Πέγκυ αποφασίζει να αφήσει πίσω ό,τι την πλήγωσε στο παρελθόν, τραγουδώντας τους γεμάτους νόημα στίχους του νέου της τραγουδιού.

Το κλιπ τελειώνει με την Πέγκυ να πετάει τη βαλίτσα – το περιεχόμενο της οποίας αποκαλύπτεται στην πορεία του βίντεο κλιπ – στη θάλασσα, ωστόσο μια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα στο τέλος του βίντεο.

Το βίντεο κλιπ αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 11/12 από τη Minos EMI / Universal, παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού.

Δείτε φωτογραφίες: