Πέγκυ Ζήνα: «Οι μεγάλες επιτυχίες ήρθαν όταν έγινε μάνατζερ μου ο Γιώργος»


Για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της μίλησε με συνέντευξη της στο περιοδικό «ΟΚ!» η Πέγκυ Ζήνα, η οποία δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αποκαλύψει και τις δυσκολίες που συνάντησε στο δρόμο της. Δίπλα της, εδώ και 20 χρόνια, ο σύζυγος της, Γιώργος Λύρας.

Έχεις κλάψει, έχεις απογοητευτεί, επειδή θεωρούσες ότι δεν σου δινόταν αυτό που σου άξιζε;

Έχω κλάψει πολλές φορές στον ώµο του Γιώργου (σ.σ. Λύρα), πριν συνεργαστούµε επαγγελµατικά. Μέχρι που κάποια στιγµή µού είπε: «Αυτό ήταν! ∆εν µπορείς να διεκδικήσεις τίποτα για τον εαυτό σου, οπότε µην ασχοληθείς ξανά µε αυτό το κοµµάτι». ∆εν είναι τυχαίο που οι πρώτες µεγάλες επιτυχίες ήρθαν όταν ανέλαβε το µάνατζµεντ της καριέρας µου ο Γιώργος. ∆εν πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης µπορεί να είναι µάνατζερ του εαυτού του. ∆ιότι αν αντιµετωπίζει τον εαυτό του ως προϊόν που πρέπει να πλασαριστεί, χάνει πάρα πολλά από την καλλιτεχνική του ψυχή.

 

Υπήρξαν στιγµές, στην αρχή της καριέρας σου, που έβγαινες από το γραφείο ενός επιχειρηµατία και αισθανόσουν ότι σε είχε κοροϊδέψει;

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας µου συνέχεια έτσι αισθανόµουν. ∆εν ξέρω να πουλήσω τον εαυτό µου.

 

Έχετε τσακωθεί ποτέ µε τον Γιώργο πάνω στη δουλειά;

Φυσικά! Έχουµε διαφωνήσει πολλές φορές, γιατί δεν µπορώ να είµαι τόσο αυστηρή µε τον εαυτό µου, όσο είναι εκείνος µε εµένα. Εγώ, για παράδειγµα, µπορεί να ήθελα να τραγουδήσω µαζί µε έναν φίλο µου, γιατί σκεφτόµουν ότι θα περνούσαµε ωραία µαζί. Ο Γιώργος, όµως, επέµενε να είµαι κάπου αλλού, µε κάποιον που µπορεί να µην ήταν φίλος µου και να µην τον συµπαθούσα, γιατί αυτή η συνεργασία θα µε εξέλισσε. Εκεί που δεν έχουµε διαφωνήσει ποτέ είναι στο ρεπερτόριο, γιατί µας αρέσουν τα όµορφα τραγούδια. Ακόµα και σε τραγούδια που φώναζαν από µακριά ότι ήταν εµπορικές επιτυχίες και που ίσως ήταν λιγότερο της αισθητικής µας, συµφωνούσαµε, γιατί αναγνωρίζαµε ότι χρειάζονταν και αυτά σε ένα πρόγραµµα.

 

Πηγή: vipnews.gr