Πέγκυ Ζήνα: «Δεν θα επιδιώξω να ξαναπάω στη Eurovision» (Video)


Η αγαπημένη Πέγκυ Ζήνα κατα την επίσκεψη της στο Shamone, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Με το καλημέρα” για ότι συνέβη στην Eurovision αλλά και για την μεταμφίεση του Κώστα Δόξα στο Your Face Sounds Familiar.

Aρχικά η τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής και των Αrgo απο τον φετινό τελικό της Eurovision, δήλωσε πως θέλει να τους μεταφέρει πως παρόλο το αποτέλεσμα, δεν έχει σταματήσει τίποτα για τους ίδιους, θυμίζοντας μας την δική της ανάλογη περίπτωση που δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του θεσμού παρ’ όλ’ αυτά κατάφερε να κάνει μια αξιόλογη και δυνατή πορεία στον χώρο.

Στην συνέχεια αναφερόμενη στην μίμηση της ίδιας απο τον Κώστα Δόξα στο επεισόδιο της Κυριακής στο Your Face Sounds Familiar, δήλωσε πως το ευχαριστήθηκε πολύ, βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα. Τέλος τόνισε πως δεν θα ξανά επιχειρούσε να συμμετέχει στον μουσικό θεσμό λέγοντας: ”Πιστεύω ότι όποιος έχει κάνει μια πορεία στον χώρο σαν καλλιτέχνης δεν έχει λόγο να τραβήξει αυτή την ταλαιπωρία, συμμετέχοντας σε ένα συγκεριμένο concept”, διαφοροποιώντας την περίπτωση της Άννας Βίσση γιατί τότε ήταν τελείως διαφορετικά γιατί εκπροσωπούσε την χώρα όταν διοργάνωνε τον θεσμό.