Πέγκυ Ζήνα: «Ακούω Μητροπάνο, όταν είμαι λυπημένη ή θυμωμένη»


Τι έκανε την Πέγκυ Ζήνα να συγκινηθεί τελευταία; Το αποκαλύπτει η ίδια. Μπορεί να έχει δηλώσει πως το τελευταίο διάσημα την συγκινούν ιδιαίτερα οι παίκτες που κυνηγούν το όνειρο τους στο «The Voice», αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη που προκάλεσε δάκρυα στα μάτια της Πέγκυς Ζήνα.

Τι έκανε αλήθεια την τραγουδίστρια να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνηση της; Διαβάστε όσα δήλωσε με πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ».

Σε έχει αγγίξει και η διαφήμιση με το κομμάτι του Μητροπάνου που έκανε πάταγο; Του είχες και συνεχίζεις να του έχεις μια τεράστια αδυναμία.
Μου άρεσε πολύ, για να σου πω την αλήθεια με πήραν τα κλάματα όταν είδα την διαφήμιση. Δεν είναι μόνο ωραίο το τραγούδι, αλλά και το μήνυμα που περνάει η διαφήμιση, ότι δηλαδή πάντα προλαβαίνεις να κάνεις κάτι που θα συγκινήσει αυτόν που αγαπάς. Θα σου προδώσω το εξής, που δεν το ξέρει πολύς κόσμος… Πολλά βράδια όταν γυρίσω στο σπίτι μετά από πολύωρη εργασία μπαίνω στο Youtube και ακούω τα κομμάτια του γιατί μου χαλαρώνουν την ψυχή μου. Όταν θέλω να ξεσπάσω ακούω τα πιο θλιμμένα τραγούδια του κι όταν είμαι νευριασμένη ακούω τα πιο μάγκικα. Μέσα από τα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου κάνω μια δική μου έκρηξη συναισθημάτων και μπορώ να ξορκίσω αυτό που κουβαλάω μέσα μου.

Πηγή: vipnews.gr