«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ» Το Σάββατο 1η Ιουλίου, στις 21:15 Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη προσκαλεί στη σκηνή τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια αξέχαστη μουσική «νύχτα»


 Το Σάββατο 1η Ιουλίου, στις 21:15 στον ΑΝΤ1, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχεται τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια μοναδική μουσική βραδιά που θα μας ταξιδέψει.

Ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ο μεγαλύτερος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός που παίζει μόνο επιτυχίες, πραγματοποίησε το 1ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ», με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό Γιώτα Τσιμπρικίδου.

H Ελεωνόρα Ζουγανέλη μάγεψε το κοινό με τη φωνή και τα τραγούδια της, και προσκάλεσε τη Νατάσα Θεοδωρίδου στη σκηνή, εκεί όπου οι δύο μοναδικές ερμηνεύτριες μας χάρισαν μια αξέχαστη μουσική «νύχτα».

Στην κατάμεστη, βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των  Village Cinemas του The Mall Athens  η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και η Νατάσα Θεοδωρίδου ένωσαν τις φωνές τους σε μια διαφορετική, ανανεωμένη «νύχτα» και θα μας ταξιδέψουν με τη φωνή, τις επιτυχίες και τη δυναμική σκηνική τους παρουσία.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μοιράζεται προσωπικές αναμνήσεις και εκφράζει τον θαυμασμό της για το ταλέντο και την καλλιτεχνική πορεία της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας, Νατάσας Θεοδωρίδου, και μαζί ερμηνεύουν ζωντανά μεγάλες προσωπικές επιτυχίες μαγεύοντας το κοινό.

Το Σάββατο 1η Ιουλίου, στις 21:15 στον ΑΝΤ1, ο ΡΥΘΜΟΣ 94.9 ενώνει δύο μοναδικές φωνές στο 1ο exclusive live event «Πέφτει η νύχτα με… ΡΥΘΜΟ» και αποδεικνύει πως η μουσική είναι μία και έχει τη δύναμη να μας ενώνει.

Η μαγική αυτή μουσική νύχτα, υπόσχεται να μας ξυπνήσει συναισθήματα και να μετατρέψει τις δυνατές στιγμές σε δυνατές αναμνήσεις. Μη τη χάσετε!

«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟ» –  Σάββατο 1η Ιουλίου, στις 21:15 στον ΑΝΤ1.

#ant1tv

#pefteihnyxta

#rythmos949 

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων