Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μπαίνει στο Survivor!


Ο ΣΚΑΪ πλέον, χάρη στη μεγάλη επιτυχία του Survivor «καμαρώνει» στη δεύτερη θέση στην τηλεθέαση για την εβδομάδα 13-19 Φεβρουαρίου, «ρίχνοντας» στην 3η θέση τον Alpha και… απειλώντας πλέον τον ΑΝΤ1 που παραμένει πρώτος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen ο ΣΚΑΪ βρίσκεται στη δεύτερη θέση τηλεθέασης με άνοδο τριών μονάδων καθώς από το 11,8% έφτασε στο 14,9%. Ο ΑΝΤ1 που είναι πρώτος εμφάνισε πτώση κι έτσι από το 18,5% της προηγούμενης μέτρησης, βρίσκεται πλέον στο 16,8%. Όσο για τον Alpha, είναι τρίτος με 14,6% από 14% που είχε την περασμένη εβδομάδα.

Σε ότι αφορά στο επεισόδιο του Survivor της Καθαράς Δευτέρας είχαμε νέο ρεκόρ τηλεθέασης μιας και το παρακολούθησαν 2.074.096 έστω και για ένα λεπτό, ενώ στο κοινό 15-44 σημείωσε κατά μέσο όρο 47%, φτάνοντας μέχρι και 57,4% σε τέταρτο. Στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 37,7% ενώ το κανάλι ήρθε πρώτο σε μ.ο ήμέρας με 22,3%!

Κατά συνέπεια ήδη στην παραγωγή του Survivor ετοιμάζονται για περισσότερη ίντριγκα με την είσοδο νέων παικτών στο παιχνίδι. Έτσι, πέρα από την Ελευθερία Ελευθερίου που θα μπει μέσα στον Μάρτιο, εκείνο που μάθαμε χθες είναι ότι και ο Χρήστος Χολίδης θα κάνει δυναμική είσοδο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός τραγουδιστής που είναι εξαιρετικά γυμνασμένος και έχει υπάρξει και αθλητής ήθελε διακαώς να μπει μέσα στο παιχνίδι κάτι που τελικά θα συμβεί.

Πηγη: yupiii