ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ 16:15


Το Πάσχα έχει τη δική του μυρωδιά και αυτή είναι η μυρωδιά του χωριού…Οι αυλές των πετρόκτιστων σπιτιών πλημμυρίζουν με μαγειρευτές ευωδίες, που ξυπνούν τις ωραιότερες αναμνήσεις. Η πιο όμορφη στιγμή, όταν όλοι μαζεύονται γύρω από το τραπέζι, για να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού.

Αυτή τη μοναδική στιγμή θα ζήσουμε όλοι μαζί στην εκπομπή «Πάσχα στο χωριό» με το OMEGA, την Κυριακή του Πάσχα στις 16:15.

Ένα πλούσιο τραπέζι γεμάτο με κυπριακά εδέσματα στήθηκε στην πλατεία του χωριού Πέρα Ορεινής και περιτριγυρισμένο με σπουδαίους καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό κόσμο μας περιμένει να περάσουμε το ωραιότερο μας Πάσχα!

Στο πασχαλινό γλέντι μας υποδέχονται η Μαριλένη Σταύρου και ο Χάρης Αριστείδου, που με την ανεπανάληπτη τους χημεία καταφέρνουν να ανεβάσουν στα ύψη τη διάθεση. Για τη διασκέδαση μας αναλαμβάνουν ο αξιόλογος τραγουδιστής Γιώργος Σταματάρης, ενώ κατευθείαν από την Κρήτη με πολύ κέφι έρχεται ο κρητικός Γιάννης Φραγκιαδουλάκης με την ορχήστρα του.

Από την παραδοσιακή γιορτή δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το χορευτικό συγκρότημα από τη σχολή χορού Σέρκης, οι οποίοι μας παρασύρουν στους ρυθμούς κυπριακών και κρητικών χορών.

Το Πάσχα είναι OMEGA και είναι παραδοσιακό!

#PasxaStoXwrio

#omegachannel