ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ 16:20


Το Πάσχα είναι παράδοση και στο Omega Channel κρατάμε ζωντανές τις παραδόσεις, δημιουργώντας κάθε χρόνο με πολλή αγάπη ξεχωριστές στιγμές για να απολαύσουν οι τηλεθεατές την Κυριακή του Πάσχα.

Γεμίζοντας με φως τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου, η εορταστική εκπομπή «Πάσχα στο χωριό» έρχεται και αυτή τη χρονιά να μεταφέρει την αίσθηση που προσφέρουν τα χωριά της Κύπρου, με τις μυρωδιές, τα εδέσματα, τη μουσική, τους χορούς, τα παιχνίδια και φυσικά την πηγαία χαρά που ακτινοβολεί αυτό το συναπάντημα.

Το γιορτινό μας τραπέζι στήνεται στο χωριό Σκαρίνου στην Golden Donkeys Farm και οι οικοδεσπότες μας, Έλενα Θεοδώρου και Χάρης Αριστείδου, υποδέχονται μοναδικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η ξεχωριστή τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου αναλαμβάνει να μας ανεβάσει τη διάθεση, ενώ και αυτή τη χρονιά μας τιμάνε με την παρουσία τους ο κρητικός Γιάννης Φραγκιαδουλάκης με την ορχήστρα του. Ο μοναδικός Μαυρίκιος Μαυρικίου προσθέτει τη δική του νότα στη διασκέδαση μας. Η σχολή χορού Μαρίας Παναγή και ο λαογραφικός όμιλος Μιτσερού, δίνουν το έναυσμα για να αρχίσει το ξέφρενο γλέντι με κυπριακούς και κρητικούς χορούς.

Οι καλεσμένοι φροντίζουν να μεταφέρουν πλήρως το αίσθημα της παράδοσης μέσα από παιχνίδια όπως σχοινί, σακουλοδρομίες και αυγουλοδρομίες, ενώ το τραπέζι όπως είθισται περιλαμβάνει πλούσια εδέσματα για όλους τους συμμετέχοντες.

Το Πάσχα είναι OMEGA και είναι παραδοσιακό!