Παρουσιάση προγράμματων Antenna 2019-2020

Ο ΑΝΤΕΝΝΑ, εγκαινιάζοντας τη νέα σεζόν 2019-20, παρουσίασε το πρόγραμμα του την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις στον μοναδικά διαμορφωμένο χώρο του Hilton Park!

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους ανέλαβε την παρουσίαση καλωσορίζοντας όσους έδωσαν το παρόν τους σε αυτή την όμορφη γιορτή, που ήταν αφιερωμένη σε διαφημιστές και διαφημιζόμενους, ηθοποιούς και παραγωγούς, δημοσιογράφους και συνεργάτες.

Με κύριο μέλημα την ψυχαγωγία των τηλεθεατών, ο ΑΝΤΕΝΝΑ έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις ψηλές προσδοκίες τους. Οι κυπριακές παραγωγές La Pasta Pomilωri και Εσύ στον Κόσμο σου, που σημείωσαν σημαντικές επιδόσεις σε τηλεθέαση, ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό, συνεχίζονται με την υπόσχεση να είναι ποιοτικά ακόμη καλύτερες στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εξαιρετικά σημαντική είναι και η συνδρομή των Ελληνικών παραγωγών Πέτα τη Φριτέζα, Αν Ήμουν Πλούσιος, Μην Ψαρώνεις, Το Καφέ της Χαράς και Άγριες Μέλισσες στο φετινό πρόγραμμα του ΑΝΤΕΝΝΑ. Τη δυναμική του νέου προγράμματος ενισχύουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές Το Πρωινό, Ρουκ Ζουκ, Still Standing, Casa de Mikel, YFSF και The Final Four, ενώ από το ξένο πρόγραμμα δε θα λείψουν οι εξαιρετικές ταινίες μπλογκμπάστερ καθώς επίσης και συναρπαστικές prime time σειρές.

Επιπλέον, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΝΤΕΝΝΑ Στέλιος Μαλέκος ανέφερε πως το νέο πρόγραμμα στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι ο τηλεθεατής πρέπει να νοιώθει όμορφα βλέποντας τηλεόραση, με πολλαπλές επιλογές που τις χαρακτηρίζουν η ποιότητα, η δημιουργικότητα, η αισθητική και η σύγχρονη εικόνα.

Το Δελτίο Ειδήσεων και η εκπομπή Μέρα Μεσημέρι, συνεχίζουν τον αγώνα για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, με σεβασμό απέναντι στο κοινό που έχει δείξει την εμπιστοσύνη του επιλέγοντας σταθερά τον ΑΝΤΕΝΝΑ για την ενημέρωση του.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΑΝΤΕΝΝA Κωνσταντίνος Οδυσσέως σημείωσε ότι φέτος, θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελά. Να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να κάτσει μπροστά στην τηλεόρασή του και να περάσει όμορφα τις ώρες της ξεκούρασής του. Καθημερινές και Σαββατοκύριακα

Την ψυχαγωγία της εκδήλωσης ανέλαβε η μπάντα του Casa de Mikel, του νέου σαββατιάτικου σόου του Μιχάλη Σοφοκλέους The Boys ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους, με τους ηθοποιούς των σειρών να παίρνουν ο ένας μετά τον άλλο τη σκυτάλη στο τραγούδι, επιδεικνύοντας τις φωνητικές τους ικανότητες και ανεβάζοντας τον παλμό του πάρτι στα ύψη.

Γιατί και φέτος «Είμαστε Ένα»