Παραίτηση σύσσωμης της ομάδας του «Show & Αβλαβές» από το Σίγμα!


Βόμβα μεγατόνων φαίνεται ότι έπεσε σήμερα στο ΣΙΓΜΑ, καθώς όλα δείχνουν πως επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του TV Μανία που ήθελε την ομάδα του «Show & Αβλαβές» ετοιμάζει τις βαλίτσες της για άλλα κανάλια. Το πρωί ο Λούης Πατσαλίδης γνωστοποίησε την παραίτηση του στον γενικό διευθυντή του σταθμού Χρύσανθο Τσουρούλη.

Η δυσαρέσκεια του παρουσιαστή και της ομάδας του φαίνεται ότι προέκυψε εδώ και λίγο καιρό λόγω της “περιρρέουσας ατμόσφαιρας” που επικρατεί στο κανάλι αλλά και στο γεγονός ότι η διοίκηση του οποίου προχώρησε στο στήσιμο παρόμοιας σατιρικής εκπομπής (!) εκνευρίζοντας ακόμη περισσότερο τους δημιουργούς του “Αβλαβές”.

Πρόκειται για άλλο ένα πλήγμα για το ΣΙΓΜΑ, μιας και η εκπομπή ήταν από τις μοναδικές που σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έφερνε έσοδα στον σταθμό. Τον Λούη Πατσαλίδη φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και οι στενοί του συνεργάτες, επίσης από το δυναμικό του ΣΙΓΜΑ, στέλνοντας ακόμη πιο δυνατά μηνύματα στην διοίκηση του σταθμού. Προς “μετακόμιση” φαίνεται ότι οδεύει ο Υπεύθυνος Ψυχαγωγικών Παραγωγών Ανδρέας Βασιλείου, ο σκηνοθέτης Γιάννος Σαββίδης καθώς και ο μοντέρ/σεναριογράφος Μιχάλης Αργυρού. Με την ομάδα θα αποχωρήσει και η υπόλοιπη παραγωγή του “Show & Αβλαβές”, που συμπεριλαμβάνει την συγγραφική ομάδα και την συμπαρουσιάστρια του Λούη, Τζώρτζια Παναγή.

Οι πληροφορίες λένε ότι μετά από τις πληροφορίες για παραίτηση του Λούη Πατσαλίδη, η ομάδα δέχεται στενό μαρκάρισμα από τον Alpha και το MEGA αν και οι διαπραγματεύσεις θα οριστικοποιηθούν με την ολοκλήρωση της σεζόν, μετά και την τελευταία εκπομπή την προσεχή Πέμπτη στο Τσέρι. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν συζητείται μετακίνηση του “Αβλαβές” με άλλο τίτλο ή το στήσιμο νέων προγραμμάτων. Στο ΣΙΓΜΑ πάντως, φαίνεται ότι δεν θεωρούν δεδομένη την φυγή της δυνατής του ομάδας, αφού γίνονται έντονες προσπάθειες για να ανατραπεί η απόφαση και να αλλάξουν ο Λούης και οι συνεργάτες του γνώμη.

Πηγή: like.philenews.com