Παράπονα από την Κατερίνα Λέχου – Γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση


Και όμως τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν, ακόμη και στην περίπτωση της Κατερίνας Λέχου η οποία όπως παραδέχθηκε, μετά τη συμμετοχή της στο “Νησί” δεν…

Στην εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ» έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Λέχου και μίλησε για τη διαδρομή της στο θέατρο, το γάμο της αλλά και τη φετινή της συμμετοχή στο musical «Nine». Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός αποκάλυψε τις επαγγελματικές δυσκολίες που έζησε μετά το «Νησί».

Ποιός είναι ο λόγος που απέχεις τόσο καιρό από την τηλεόραση;
Μετά το Νησί δεν είχα καμία πρόταση από την τηλεόραση. Και παρόλο που υπάρχουν κάποιες καλές σειρές και σενάρια, εμένα δεν μου πρότειναν κάτι.

Πως αποφάσισες να παίξεις σε μιούζικαλ;
Το ΕΝΝΕΑ (NINE) είναι το αγαπημένο μου μιούζικαλ. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από την αυτοβιογραφική ταινία 8 1/2 του Φρεντερίκο Φελίνι. Είμαι ενθουσιασμένη γιατί πρόκειται για ένα υπερθέαμα με ένα θίασο οκτώ πρωταγωνιστών 14 ηθοποιών και χορευτριών. Επίσης χαίρομαι που θα δουλέψω με τον Γιάννη Κακλέα που έχουμε να συνεργαστούμε από το Είσαι το Ταίρι μου και φυσικά τον Πέτρο Ζούλια.

Περιέγραψέ μου με λίγα λόγια την υπόθεσή του.
Το μιούζικαλ αφηγείται την κρίση και το προσωπικό αδιέξοδο στην προσωπική ζωή και καλλιτεχνική ζωή του Γκουίντο Κοντίνι, ενός διάσημου σκηνοθέτη ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με τις γυναίκες της ζωής του, την σύζυγό του, την ερωμένη του, την μούσα του, την ατζέντισσα και τη μητέρα του.

 

Πηγή: vipnews.gr