Παραδοχή Σάκη: «Το βράδυ της ανακοίνωσης του δημοψηφίσματος δεν κοιμήθηκα καλά» (Video)


Ο Σάκης Ρουβάς απάντησε για πολιτικά θέματα, αλλά και για τον ερχομό του τέταρτου παιδιού του. Γιατί όλα τα ονόματα της οικογένειας του ξεκινούν από «Α»;

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο «42 λεπτά» απέναντι από την Εύα Αντωνοπούλου και μίλησε για όλα. Ανάμεσα σε αυτά, ο ερχομός του τέταρτου παιδιού του και η επιμονή της οικογένειας να επιλέγει ονόματα από «Α»: «Κάποια στιγμή είχα πει στην Κάτια ότι θα κάναμε πέντε παιδιά. Βεβαίως γελάγαμε και οι δύο τότε. Εκείνη δεν πίστευε καν ότι θα κάνει παιδιά. Τώρα, έχοντας τέσσερα παιδιά, καταλαβαίνω ότι όλα είναι πιθανά. Αλλά, ειλικρινά πιστεύω ότι τώρα θα μπει μια τελεία. Ο ύπνος με ένα τέταρτο παιδί στο σπίτι είναι λίγος, κυρίως για την Κάτια. Είναι συγκλoνιστικό να βλέπει κανείς τα υπόλοιπα παιδάκια που είναι μικρά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη να φροντίζουν τον μικρό τους αδελφό.

Ο Σάκης Ρουβάς σχολίασε επίσης ότι όλα τα ονόματα της οικογένειας ξεκινούν από «Α»: «Μου αρέσει το «Α», είναι το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, είναι εύηχο. Νομίζω και το τέταρτο από «Α», αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα.»

Από την εκπομπή του ΣΚΑΪ και τα όσα σχολίασε ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του «X Factor» δεν έλειψε και το κομμάτι της πολιτικής. «Από την κρίση έχω πληγεί, στο μέρος που μου αναλογεί βεβαίως γιατί δεν είμαστε όλη στην ίδια οικονομική κατάσταση» δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος αναφέρθηκε και στο δημοψήφισμα και το γεγονός ότι εξέφρασε δημόσια την άποψη του με ένα βίντεο: «Εκείνο το βράδυ μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος δεν κοιμήθηκα καλά και ξύπνησα πολύ πρωί και αισθάνθηκα μια τεράστια ανάγκη να εκφράσω την άποψη μου. Αισθάνθηκα ότι όλοι οι Έλληνες είχα να πάρουν μία απόφαση που θα καθορίσει το μέλλον μας, το δικό μας, της πατρίδας μας. Αισθάνθηκα εφόσον ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα ότι πρέπει, έχουμε την υποχρέωση να συμμετέχουμε σε μία τέτοια διαδικασία. Βλέπω πολλούς ανθρώπους που αντιδρούν , είναι ωραίο να βγαίνει στο δρόμο να διαδηλώνεις, να κάνεις απεργία, αλλά δεν πρέπει να συμμετέχει κανείς μόνο σε αυτή τη στιγμή».

Ο Σάκης Ρουβάς πρόσθεσε ακόμα: «Για να εκφράσω την άποψη μου πρέπει να πάρω μία πολιτική σκέψη. Αυτή τη σκέψη την παίρνει ο λαός μέσα από τις εκλογές και τα δημοψηφίσματα. Πρέπει να παίρνουμε μέρος σε ατή τη διαδικασία. Πρώτα ψάχνω να βρω τι λάθη έχω κάνει εγώ και μετά προσπαθώ να ρίξω το φταίξιμο της δικής μου κατάστασης στους γύρω μου. Έχω μάθει να αναζητώ σε μένα ποιές είναι οι λύσεις στην κατάσταση που βρίσκομαι. Είναι πολύ εύκολο κανείς να επικρίνει τους πολιτικούς, τους ξένους, του κακούς. Πρέπει καταρχάς να αναζητήσουμε τα έχουμε κάνει εμείς όλα τέλεια, τα έχουμε κάνει όλα καλά για να αποτρέψουμε όσα έχουν γίνει;».

«Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να αναλογιστούμε, να σκεφτούμε πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλουμε στη ζωή μας, σε ποια χώρα θέλουμε να ζούμε, τι είδους χώρα είναι αυτή που θέλουμε να ζούμε. Εγώ θέλω μία πατρίδα για την οποία θα είμαι υπερήφανος, θέλω μια πατρίδα η οποία θα φροντίζει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Θέλω μια πατρίδα η οποία θα δίνει ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες της, θέλω μια πατρίδα η οποία θα είναι πρωταθλητής ανάμεσα στις άλλες πατρίδες, στις άλλες χώρες.»

«Η κυβέρνηση είναι αποτέλεσμα της δικής μας ψήφου ή μη ψήφου. Εμείς έχουμε φέρει με τη δική μας ψήφο την Ελλάδα εδώ που βρίσκεται.»

Πηγή: skai.gr