Παπαρίζου – Μαραβέγιας: Πώς νιώθουν που επέστρεψαν στο The Voice;

Για την επιστροφή τους στη θέση του κριτή στο σόου The Voice, μίλησαν σε πρόσφατη συνέντευξη τους η Έλενα Παπαρίζου και ο Kωστής Μαραβέγιας.

Έλενα Παπαρίζου: «Αρχικά δεν είμαστε κριτές, είμαστε coathes. Είναι διαφορετικό να κρίνεις και διαφορετικό να είσαι μέντορας των παιδιών. Και οι τέσσερις μας είμαστε εκεί για να συμβουλέψουμε τα παιδιά, όχι για να τα κρίνουμε. Αυτό που χαίρομαι πολύ είναι ότι βιώνω ξανά αυτή την εμπειρία, με αυτούς τους μοναδικούς ανθρώπους, τον Σάκη Ρουβά, τον Κωστή Μαραβέγιά, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Γιώργο Καπουτζίδη και το καινούργιο αίμα στην ομάδα, τη Λάουρα Νάργες, όπως επίσης και με αυτήν την υπέροχη παραγωγή»
Κωστής Μαραβέγιας: «Είναι πολύ άμορφο να επιστρέφεις κάπου οπού έχεις αποκομίσει θετική εμπειρία, οπότε δημιουργείται ανυπομονησία και στην καλύτερη των περιπτώσεων λαχτάρα. Εγώ ένιωσα και τα δύο»

Η δεύτερη χρονιά τους έδεσε περισσότερο;

Ε.Π.: «Πιστεύω ότι δεν είναι η δεύτερη χρονιά που μας έδεσε, αλλά όσα έχουμε ζήσει μαζί και μπροστά και πίσω από τις κάμερες»
Κ.Μ.: «Κάθε σχέση που δημιουργείται με το χρόνο γίνεται καλύτερη. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που γίνεται χειρότερη. Εμείς τουλάχιστον διανύουμε την πρώτη περίοδο», λένε στο περιοδικό 7 μέρες Tv