Πάντρεψε φιλικό του ζευγάρι στη Μύκονο! (Photos)


Ο Ηλίας Βρεττός είναι ξανά single, αφού σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα χώρισε από την Φελίσια Λαπάτη, ύστερα από δέκα μήνες σχέσης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, εμφανίστηκε μόνος στον γάμο φιλικού του ζευγαριού στη Μύκονο, στον οποίο ήταν και κουμπάρος.

vrettos_mykonos1

Στα στιγμιότυπα που ανέβασε στα social media, ο Ηλίας Βρεττός φαινόταν πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κουμπαριά. «Καλησπέρα Μύκονος!!! Η ώρα για το γάμο της χρονίας έφτασε…!!! Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα σας παντρέψω αύριο… Σας λατρεύω!!!», έγραψε ανεβάζοντας μία selfie με φόντο την πισίνα ενός ξενοδοχείου. Και ακολούθησαν και άλλες αναρτήσεις. Φωτογραφίες με τον γαμπρό και τους κουμπάρους και μηνύματα με ευχές. «Τον ντύσαμε το γαμπρόόόό και στα δικά μας οι ελεύθεροι…!!!», έγραψε σε ένα από τα μηνύματα, ο πρόσφατα χωρισμένος Ηλίας Βρεττός.

vrettos_mykonos2

Το τέλος μάλιστα του γάμου ήταν μάλλον «επεισοδιακό», όπως σημείωσε και ο Ηλίας Βρεττός, καθώς βρήκε τον τραγουδιστή μαζί με φίλους τους από το γάμο μέσα σε τζακούζι! «Πίστεψε κι αυτό, λιώμα σε νερό, με κουμπάρο και τρελό…!!! Επεισοδιακό φινάλε!», σημείωσε ο τραγουδιστής στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Πηγή: protothema.gr