Παντελίδης: Λίγες ώρες πριν το μοιραίο, έπαιζε χαρτιά με παρέα – Παρούσες οι Μίνα και Φρόσω (Photos)


Τα καρέ που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ» δείχνουν τα πρόσωπα που βρίσκονταν όλο το βράδυ δίπλα στον καλλιτέχνη, την κατάσταση στην οποία ήταν, αλλά και το τι έκανε ο 32χρονος λίγες μόλις ώρες πριν το μαύρο SUV φύγει από τον δρόμο στην αερογέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Κεντρικές φιγούρες δίπλα στον Παντελίδη, οι δύο κοπέλες που στη συνέχεια έφυγαν μαζί του με το μαύρο τζιπ Mercedes. Το ποτήρι με το ποτό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, ενώ γύρω από την πράσινη τσόχα υπάρχουν και τα πρόσωπα φίλων και συμπαικτών του που, όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας, αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν στην Τροχαία όλα όσα είδαν και άκουσαν το μοιραίο βράδυ. Και φυσικά, να πουν ποιος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος πήρε το τιμόνι του θηριώδους SUV, που λίγα μέτρα πιο κάτω οδήγησε στον θάνατο τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Οι φωτογραφίες, αδιάψευστοι μάρτυρες των τελευταίων ωρών του Παντελή Παντελίδη, λένε πολλά για το σκηνικό που είχε στηθεί στο διαμέρισμα της Γλυφάδας. Και μπορεί τα χαρτιά, όπως πολλοί είπαν, να ήταν σε φιλικό επίπεδο, το αλκοόλ όμως έρρεε άφθονο, ενώ η αγωνία για την κάθε παρτίδα φαίνεται ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των κοριτσιών αλλά και του Παντελίδη.

Την ίδια ώρα, ο Χαράλαμπος Λυκούδης, ο δικηγόρος που ουσιαστικά αποτελεί τη φωνή της οικογένειας, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει ότι η υπόθεση Παντελίδη μετά τις καταθέσεις της 21χρονης Φρόσως Κυριάκου και της 31χρονης Μίνας Αρναούτη όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά τώρα ανοίγει, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προανάκριση και ο φάκελος της δικογραφίας να αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Μισή ώρα πριν το τέλος

Πρόσωπα που γνωρίζουν τι έγινε εκείνο το ξημέρωμα στο διαμέρισμα της Γλυφάδας υποστηρίζουν πως ο τραγουδιστής όλο το διάστημα που έπαιζε χαρτιά είχε μπροστά του ένα ποτήρι με ποτό και δίπλα του δύο κοπέλες με τις οποίες έφυγε από το μαγαζί «Απλά Ελληνικά» της Παραλιακής και πήγε στο διαμέρισμα της Γλυφάδας. Η μία φωτογραφία που αποκαλύπτει το «ΘΕΜΑ», μάλιστα, και στην οποία φαίνονται ο Παντελίδης και η Φρόσω Κυριάκου τραβήχτηκε σχεδόν μισή ώρα προτού φύγει από το σπίτι. Δείχνει δε ότι μέχρι και εκείνη τη στιγμή συνέχιζε να πίνει υπό το βλέμμα της φίλης του, η οποία χαμογελά ελαφρά όταν ο Παντελίδης κερδίζει την παρτίδα. Στο δεύτερο καρέ φαίνεται καθαρά η αγωνία στο πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη για την εξέλιξη της παρτίδας. Είναι μια φωτογραφία «ζωντανή», γεμάτη κίνηση, ενώ από το σημείο όπου είναι τραβηγμένη αποκαλύπτει ότι τόσο η Μίνα Αρναούτη, που φαίνεται προφίλ, όσο και η Φρόσω Κυριάκου, που κάθεται στην καρέκλα με την πλάτη γυρισμένη στον φακό, παρακολουθούν με προσοχή το παιχνίδι. Εκτός από το χαμηλό ποτήρι με το οποίο πίνει το ποτό του ο τραγουδιστής, υπάρχει και ένα δεύτερο με σαμπάνια που ενδεχομένως έπινε η 21χρονη. Οσοι βρίσκονταν στο σπίτι της Γλυφάδας, μόλις διαλύθηκε το παιχνίδι, έφυγαν σχεδόν μαζί και τώρα αυτό που μένει είναι, εκτός από τις δύο συνοδούς του τραγουδιστή, να κληθούν να καταθέσουν και οι υπόλοιποι που έζησαν τον 32χρονο εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, στις τελευταίες στιγμές της ζωής του…

pantelides_chartia1

pantelides_chartia2

 

Πηγή: protothema.gr