Πανταζής για Σφακιανάκη και ναρκωτικά: «Απ’ τους καλύτερους. Παντού υπάρχουν….»


Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε μίλησε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha «Direct» για τον Νότη Σφακιανάκη αλλά και το ζήτημα των ναρκωτικών στη νύχτα.

Για τον τον συνάδελφό του, ο Πανταζής είπε (στο 9.48 του video):

«Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει στην οικογένειά του, διαφορετικά. Από αυτά που παίρνει, από αυτά που μαθαίνει, δεν ξέρεις τι έχει δει και τι παιδικά τραύματα έχει. Είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης με δυνατά τραγούδια. Έτυχε να ξεκινήσει κοντά μου, δεν ξέρω αν το ξέρεις, στο Διογένης Παλλάς. Εκεί ξεκίνησε πρώτη φορά, έλεγε ένα τραγούδι, το «Πρώτη φορά γιορτάζω» τον βοήθησα, τον αγαπώ…

Αυτός ο τραγουδιστής που έχει κάνει τεράστια καριέρα είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Έτσι θα τον κρίνω. Έχει τα δικά του πιστεύω και την δική του δικαιοσύνη στο μυαλό του. Αυτά που λέει και κάνει. Εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη. Σαν άνθρωπο, αν δεν μου αρέσει δε θα κάνω παρέα. Αν μου αρέσουν μπορεί να κάνουμε και παρέα. Να κάνω και διάλογο. Σαν καλλιτέχνης είναι από τους καλύτερους. Έχει πολύ καλό ρεπερτόριο».

Στην ερώτηση του Τάκη Χατζή, αν η νύχτα ναρκωτικά, ο Πανταζής απάντησε: «Η μέρα δεν έχει; Παντού υπάρχουν. Και στον δικό μας χώρο υπάρχουν».

Μάλιστα συνεχίζοντας ο Πανταζής δήλωσε πως η άτυχη μοίρα ορισμένων συναδέλφων του, τον έκαναν να αναλογιστεί τι πρέπει να προσέξει εκείνος στα βήματά του.

Πηγή : ogdoo.gr