Πάνος Βλάχος – Ο ηθοποιός μας παρουσιάζει τον πρώτο του μουσικό δίσκο!


Αποτελεί έναν από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο, τον πρωταγωνιστή του επιτυχημένου σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ζευγάρι στη ζωή και στη σειρά με την όμορφη ηθοποιό Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μουσικός στη σειρά και στη ζωή.

«Μοναδικός προσανατολισμός μου είναι η τέχνη που επικοινωνεί. Οτιδήποτε καλλιτεχνικό χτίζεται στο θέατρο και το σινεμά, παντού», εξομολογείται και συμπληρώνει: «Και αγωνιώ και αγχώνομαι, αλλά μέχρι στιγμής νιώθω ήσυχος για τις επιλογές που έχω κάνει στη ζωή μου».

Και κατόπιν, μιλά για τα επόμενα σχέδιά του, κάνοντας μια αποκάλυψη, που ελάχιστοι γνώριζαν:

«Εκτός από τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της Μουρμούρας, μέσα στο Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί ένας δίσκος με δικά μου τραγούδια σε στίχους και μουσική που, εκτός των άλλων, μου έκανε την τιμή να ερμηνεύσει ο Χρήστος Θηβαίος. Είναι τραγούδια εμπνευσμένα από τη συμμετοχή μου σε κάποιες παραστάσεις που εκθέτουν μια διαφορετική πλευρά του εαυτού μου κι όχι τη φιλοδοξία μου να παραστήσω τον τραγουδιστή.

Όσον αφορά το θέατρο, δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, αν και προτάσεις υπάρχουν. Έπειτα από επτά χρόνια στο χώρο, θεωρείς πως έχεις τη δυνατότητα της επαγγελματικής επιλογής. Αν έχεις σχεδιάσει τη ζωή σου μ’ ένα συγκεκριμένο τρόπο, εννοώ αν μπορείς να θυσιάσεις οικονομικά μια σεζόν, μπορείς να κάνεις όποια επιλογή θέλεις», καταλήγει ο Πάνος Βλάχος.

 

Πηγή: Real Life