Πάνος Μουζουράκης: Σχολιάζει την τρίτη σερί νίκη του Μαραβέγια στο The Voice

by music.net.cy | 23/12/2018 19:00

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Voice of Greece και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά νικητής αναδείχθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η Λεμονιά Μπέζα, από την ομάδα του ταλαντούχου τραγουδιστή, κέρδισε το μεγάλο έπαθλο και άφησε τους υπόλοιπους coaches άφωνους.

Την τρίτη νίκη του Κωστή Μαραβέγια δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο καλό του φίλος και συνάδελφος Πάνος Μουζουράκης. Ο τραγουδιστής, κάνοντας χιούμορ, μοιράστηκε μια φωτογραφία του από τον τελικό και έγραψε στη λεζάντα: “Εγώ το έλεγα από τα πρώτα επεισόδια πως θα κερδίσει ο Κωστής. Ό,τι όλα είναι στημένα. Δεν με πιστεύατε… HA. Ποιος γελάει τώρα;”

View this post on Instagram

Εγώ το έλεγα από τα πρώτα επεισόδια πως θα κερδίσει ο Κωστής. Ό,τι όλα είναι στημένα. Δεν με πιστεύατε… HA. Ποιος γελάει τώρα; 😎 #diadora🇬🇷 #diadorasportswear #diadoraheritage #shopandtrade[1]

A post shared by Panos Mouzourakis[2] (@panosmouzourakis) on

Endnotes:
  1. Εγώ το έλεγα από τα πρώτα επεισόδια πως θα κερδίσει ο Κωστής. Ό,τι όλα είναι στημένα. Δεν με πιστεύατε… HA. Ποιος γελάει τώρα; 😎 #diadora🇬🇷 #diadorasportswear #diadoraheritage #shopandtrade: https://www.instagram.com/p/BrphQUCj-Es/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading
  2. Panos Mouzourakis: https://www.instagram.com/panosmouzourakis/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Source URL: https://www.music.net.cy/panos-moyzoyrakis-scholiazei-tin-triti-seri-niki-toy-maravegia-sto-the-voice/