Πάνος Μουζουράκης: Ξεκινάει live εμφανίσεις με 3 παίκτριες από την ομάδα του στο The Voice

Από την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και για 4 Παρασκευές, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης θα εμφανίζεται στο Anodos live stage.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, θα μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του, Δημήτρη Φροσύνη – μπάσο, Παύλος Καλτρουμίδης – πλήκτρα / ενορχήστρωσηΒαγγέλη Κοτζάμπαση – τύμπανα, Σπύρο Λιβάνη – κιθάρα και προστίθεται πλέον ένα εξαιρετικό ντουέτο πνευστών ο Δημήτρης Καραγιάννης σαξόφωνο-κλαρινέτο και Γιώργος Ζαρέας Τρομπόνι στους ήδη υπάρχοντες εξαιρετικούς συνταξιδιώτες του των τελευταίων χρόνων.

Και επιτέλους τον πλαισιώνουν τρεις αέρινες σειρήνες τραγουδίστριες, η Μυρτώ Ναούμ, η Κωνσταντίνα Ζωμενή και η Σοφία Δουκλιά. Οι 3 κυρίες είναι από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη στο The Voice Of Greece.
Ο Φίλιππος Τρέπας υπόσχεται ένα φωτιστικό υπερθέαμα και ο Ηλίας Καρούμπαλης είναι υπεύθυνος για την ηχητική πανδαισία.

Ευχαριστώ @artuman7 για τον κλώνο.

A photo posted by Πάνος Μουζουράκης (@panosmouzourakis) on

,

To πορτραίτο της αφίσας είναι δημιουργία του Artuman Michalis Georgiou.


Πηγή: t-life