Πάνος Κιάμος: 1.000.000 προβολές σε δέκα ημέρες για το «Αλλού Εσύ»

«Αλλού Εσύ», τραγουδά ο Πάνος Κιάμος στο ομότιτλο τραγούδι που γίνεται όλο και μεγαλύτερη επιτυχία κάθε ημέρα που περνά.

Ο Πάνος Κιάμος συνοδεύει μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της καριέρας του με ένα ασυνήθιστα ρεαλιστικό video clip που έχει έρθει στο επίκεντρο.

Ο Πάνος Κιάμος είναι ο τραγουδιστής που τη μία τραντάζει την Ελλάδα με χορευτικά singles γεμάτα ενέργεια, αυτά που έφτιαξαν το πολύ επιτυχημένο όνομα «Κιάμος» και την επομένη ερμηνεύει συγκλονιστικές μπαλάντες που αγγίζουν τις καρδιές μας, ευλογημένες με την ξεχωριστή ερμηνεία ενός πηγαίου καλλιτέχνη, του «Πάνου».

Αυτή τη φορά, στη μοναδική μπαλάντα «Αλλού Εσύ», σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους του Νίκου Γρίτση, η φωνή του Πάνου Κιάμου ραγίζει από έλλειψη και απουσία, όταν τραγουδάει:

«Κι αν θα πάνε χαμένα τα λόγια μου / Θα ‘ρθω με κομμένα τα πόδια μου
Μπροστά σου να τα ξαναπώ / Κι αν ραγίζει το δάκρυ τα μάτια μου
Θα πάρω εγώ τα κομμάτια μου / Στην άκρη του κόσμου να ‘ρθω…»

Το single «Αλλού Εσύ» συνοδεύει ένα ασυνήθιστα ρεαλιστικό video clip με πρωταγωνιστή έναν νεαρό άντρα σε απόγνωση μετά από συντριπτικό χωρισμό, τον οποίο δεν μπορεί και να διαχειριστεί. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Max Payne και την επιμέλεια ο Μιχάλης Παπανικολάου.

Το «Αλλού Εσύ» γίνεται όλο και μεγαλύτερη επιτυχία κάθε ημέρα που περνά. Το video clip έχει ξεπεράσει τις ένα εκατομμύριο προβολές μέσα σε δέκα ημέρεςκυκλοφορίας και παραμένει στις κορυφαίες τάσεις του YouTube. Επίσης, το τραγούδι έκανε αμέσως είσοδο στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Συγχρόνως, το «Αλλού Εσύ» προετοιμάζει για το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Πάνου Κιάμου που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music.

[ot-video][/ot-video]