Πάνος Δεκουλάκος “Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, εμείς είμαστε αυτοί που καθορίζουμε αν θα περάσουμε καλά ή όχι”


Ο νεαρός Πάνος Δεκουλάκος αν και θα ήθελε το κομμάτι του συγκροτήματος «DECHO», στο οποίο είναι μέλος να μεταφραστεί στα ισπανικά, ο ίδιος δεν θα πάει Ισπανία στις διακοπές τους αλλά θα μείνει στην πόλη και μαζί με τ’αλλα παιδία της «συμμορίας» του θα  μας δίνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τις διακοπές αυτού του ιδιαίτερου καλοκαιριού που ζούμε και θα προσπαθούν να μας ενθαρρύνουν  να κρατήσουμε υψηλό το πνεύμα της αισιοδοξίας και της θετικής σκέψης μέσα από το νέο τους κομμάτι « καλοκαίρι στην πόλη»

Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά

 1. Οι Decho και ο Πάνος ; ….Mιά παρέα από αγόρια….που ήρθε για να κερδίσει εντυπώσεις ;

Μια παρέα όχι πολύ σοβαρών αγοριών (lol) που αγαπάει πολύ σοβαρά τη μουσική και την επαφή που αυτή δημιουργεί με τον κόσμο.

 1. Έχετε « αρχηγό » ;

Η λέξη «αρχηγός» μπορεί να είναι και παρεξηγήσιμη. Σίγουρα για να λειτουργήσει μια ομάδα με υγεία πρέπει να υπάρχουν μοιρασμένοι ρόλοι και ευθύνες. Κάπως έτσι τα καταφέρνουμε και εμείς.

 1. Αυτό τον καιρό “αρχηγός” σας είναι το νέο σας κομμάτι “καλοκαίρι στην πόλη”;

Το τραγούδι έχει ένα πολύ ξεκάθαρο και επίκαιρο μήνυμα. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, εμείς είμαστε αυτοί που καθορίζουμε αν θα περάσουμε καλά ή όχι. Το καλοκαίρι, λοιπόν, ακόμη κι εν μέσω δυσκολιών, μπορεί να γίνει υπέροχο αν κρατήσουμε υψηλό το πνεύμα της αισιοδοξίας μας και της θετικής μας σκέψης. Ακόμη, λοιπόν, κι αν μείνουμε μόνοι στην πόλη θα φτιάξουμε το νησί μέσα στο σαλόνι μας και θα κάνουμε βουτιές από το μπαλκόνι μας.. Φυσικά, μιλάω αλληγορικά αλλά και πολύ καλοπροαίρετα.

 1. Με ποια τρία  επίθετα θα περιέγραφες το κομμάτι σας;

Αισιόδοξο, καλοκαιρινό, ευχάριστο.

 1. Αλήθεια εσύ πως θα περάσεις το καλοκαίρι στην πόλη ;

Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο! Οι μουσικές υποχρεώσεις μας απαιτούν την παρουσία μας στην πόλη, καθώς μετά το ΥΤΟΝ της Αθήνας συνεχίζουμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας, οπότε ετοιμαζόμαστε για πολλές βουτιές στο ..σαλόνι μας!!

 1. Θα κάνετε παρέα σε όσους μείνουν στην πόλη με τις εμφανίσεις σας;

Ακριβώς αυτό ετοιμαζόμαστε να κάνουμε. Και θα το κάνουμε καλά!

 1. Σε ποια άλλη γλώσσα θα θέλατε να μεταφραστεί το κομμάτι σας και να γίνει γνωστό;

Χαχα! Ωραία η ερώτηση σου.. Λοιπόν, νομίζω πως τα Ισπανικά θα ήταν μια γλώσσα που θα του ταίριαζε και θα μου άρεσε να το άκουγα.

 1. Από Θεσσαλονίκη Αθήνα .Αλήθεια ποια από τις δύο έχεις στην καρδιά σου;

Σίγουρα, έχοντας ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου στη Θεσσαλονίκη έχω αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δεσμό με την πόλη. Δεν σου κρύβω, ωστόσο, πως είμαι πολύ κοντά στο να αγαπήσω και την Αθήνα με τον ίδιο τρόπο.

 1. Αυτό τον καιρό που σε πετυχαίνουμε ;

Από 07 Αυγούστου Θεού και ..Ιού θέλοντος θα συνεχίσουμε με την ίδια όμορφη ομάδα στο ORAMA της Θεσσαλονίκης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

 1. Με μια κιθάρα αγκαλιά …..

…μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Κι αν δεν έχεις κιθάρα, έχεις πάντα μια αγκαλιά να προσφέρεις..

 1. Εμφανίσεις κάνεις και μόνος χωρίς το συγκρότημα; Μόνος έχεις άλλο ρεπερτόριο;

Όχι, πολύ συνειδητά όλες οι μουσικές δράσεις μου είναι με τους Decho.

 1. Το πιο έντονο όνειρο που έχεις αυτό τον καιρό;

Αν με ρωτάς καλλιτεχνικά, το όνειρο μου είναι να μπορέσουμε σαν Decho να εκφράζουμε μέσα από τα τραγούδια μας τον κόσμο.

Στέλνω την αγάπη μου στην όμορφη Κύπρο κι ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε σε κάποια συναυλία στο όμορφο νησί σας.