Πάνος Αλαφούζος – Ο πρώην παίχτης του Voice παρουσιάζει το πρώτο του single!


Ένας νέος άνθρωπος με μεγάλη αγάπη για τη μουσική, ξεκινά τη συνεργασία του με την Final Touch. Ο Πάνος Αλαφούζος, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο μουσικό reality “The Voice” παρουσιάζει το τραγούδι του «Θα Παρακαλάς».

Σε στίχους και μουσική του Θωμά Θεοδώρου, πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι με θέμα την ερωτική απογοήτευση από μια γυναίκα που αποδείχθηκε «λίγη». Η μοντέρνα παραγωγή και ενορχήστρωση, το εθιστικό ρεφρέν καθώς και η εξαιρετική
λαϊκή φωνή του τραγουδιστή έχουν συμβάλλει στη δημιουργία ενός άσματος που αναμένεται φέτος το καλοκαίρι να τραγουδηθεί πολύ!

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα προσεγμένο video clip, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μουντρίχα, όπου τα μελαγχολικά πλάνα
του Πάνου Αλαφούζου να γυρνά στους σκοτεινούς δρόμους της νυχτερινής Αθήνας αναπολώντας τις περασμένες ερωτικές
στιγμές, πλαισιώνουν άριστα την ατμόσφαιρα του τραγουδιού.

Απολαύστε τον!
Kυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by MLK)

Λίγα λόγια για τον Πάνο Αλαφούζο
Ο Πάνος Αλαφούζος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με την κιθάρα και το τραγούδι. Παράλληλα με τις μουσικές του αναζητήσεις είναι πτυχιούχος Πληροφορικής και εργάζεται ως προγραμματιστής σε εταιρία.
Στα είκοσι πέντε του χρόνια πραγματοποίησε την πρώτη ζωντανή του εμφάνιση σε μικρό μπαρ, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Έτσι ξεκίνησε για εκείνον το ταξίδι στον χώρο της μουσικής, και έκτοτε εμφανίζεται συχνά σε διάφορα μπαράκια της επαρχίας.
Το 2014 πήρε μέρος στο show του ΑΝΤ1 “THE VOICE”, διαγράφοντας μια πολύ καλή πορεία. Είχε coach την Δέσποινα Βανδή και μαζί έφτασαν μέχρι και την δοκιμασία των Battles. Γι’ αυτόν ήταν μεγάλη εμπειρία, μιας και είχε την δυνατότητα να γνωρίσει καταξιωμένους τραγουδιστές και να κάνει πολλά μαθήματα φωνητικής με την Βικτώρια Χαλκίτη.
Με τα δικά του λόγια:
“Ονειρεύομαι, αλλά προσπαθώ να παραμένω προσγειωμένος. Πιστεύω πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Στην ζωή μου έχω επιλέξει να κινούμαι αργά και σταθερά, με σίγουρα βήματα και ο στόχος μου είναι να δώσω το καλύτερο από τον εαυτό μου!”