Πάνω από 2.000 ευρώ προς όφελος του TELETHON από το 5ο ετήσιο Τουρνουά Φούτσαλ


Φούτσαλ

Στο Τουρνουά συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, αγωνιζόμενος για δύο παιχνίδια με την ομάδα της Προεδρικής Φρουράς

Με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη να φοράει αθλητική περιβολή και να ενισχύει την ομάδα φούτσαλ της Προεδρικής Φρουράς και στην παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα. Άννας Κουκκίδου Προκοπίου και του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Στέλιου Παπαθεοδώρου, διεξήχθη την Κυριακή 23 Απριλίου στα γήπεδα του G.C. School στη Λευκωσία το 5ο ετήσιο «Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON 2023».

Από τη συμμετοχή των 21 ομάδων (όσες ήταν και οι διαθέσιμες θέσεις) και τις εισφορές που έγιναν την ημέρα της διοργάνωσης, συγκεντρώθηκαν πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ, τα οποία δόθηκαν προς στήριξη του έργου του TELETHON και του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου! Το τουρνουά διεξήχθη εις μνήμη του τέως Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Λευκωσίας Θωμά Ευθυμίου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016.

Διοργανωτές του Τουρνουά, το οποίο τέθηκε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας, το TELETHON, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μιλώντας στα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση, συγχάρηκε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία υποστήριξης του TELETHON: «Συγχαίρω τον Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου για τη διοργάνωση αυτή που έχει καταστεί θεσμός. Μια εκδήλωση που έρχεται να συνεισφέρει στο TELETHON, αλλά και την ίδια στιγμή να τιμήσει τη μνήμη ενός άξιου αξιωματικού της Αστυνομίας που έφυγε νωρίς. Είμαστε εδώ, μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης, για να στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία, και θεωρούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις ιδιαίτερα σημαντικές».

Την πρωτιά στο Τουρνουά κατέκτησε ο Όμιλος Ιχνηλατών Κύπρου, κερδίζοντας στον τελικό την Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ΜΜΑΔ, ενώ την 4η πήρε ο Σύνδεσμος IPA Cyprus. Σημαντική η συνεισφορά στη διεξαγωγή του τουρνουά, της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), με τη διάθεση των διαιτητών.

Μεγάλος χορηγός του TELETHON η ΟΠΑΠ Κύπρου, με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη, να δίνει το παρών του στην εκδήλωση.

Υποστηρικτές του τουρνουά ήταν η Αστυνομία Κύπρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ), η Coca Cola Cyprus, τα Αρτοποιεία Κερλένγκου και το Global College. Χορηγός φιλοξενίας το G.C. School.