Παναγιώτης Τσαφαράς: Ποιός είναι ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που ξεσήκωσε το «Αλ Τσαντίρι» (pic & vids)

Παναγιώτης Τσαφαράς: Ξεσήκωσε με τις ερμηνείες του το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
Η εμφάνιση του ταλαντούχου καλλιτέχνη στον Λάκη Λαζόπουλο.

Με τις δυνατές του ερμηνείες «έντυσε» ο Παναγιώτης Τσαφαράς το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ», παρασύροντας το κοινό σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής βρέθηκε στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου και ερμήνευσε live το τραγούδι του «Οι Καλύτερές Μου Μέρες», το οποίο ο ηθοποιός – παρουσιαστής τραγούδησε και αφιέρωσε στον κόσμο στην πρεμιέρα της εκπομπής. Το κομμάτι που φέρει τις δυνατές υπογραφές των Χρήστου Νικολόπουλου στη μουσική και Νίκου Μωραΐτη στους στίχους και περιλαμβάνεται στο παρθενικό cd του Παναγιώτη Τσαφαρά, με τίτλο «Πρώτη Γνωριμία», που βγήκε το 2014 και έγινε χρυσό σε φυσικές και ψηφιακές πωλήσεις.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Τσαφαράς, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Άγνοια Κινδύνου» από την Panik Platinum και αυτή τη σεζόν εμφανίζεται στο «Έναστρον», ερμήνευσε το «Στα Είπα Όλα» και, μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο, το «Και Τι Ζητάω».

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Παναγιώτης Τσαφαράς έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του και εκπλήσσει με τη γνήσια λαϊκή φωνή του και το έμφυτο μουσικό ταλέντο του. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με αξιόλογους και διακεκριμένους καλλιτέχνες, όπως οι Τάκης Σούκας, Ελένη Βιτάλη, Χρήστος Νικολόπουλος, Στέφανος Κορκολής και Μάνος Ελευθερίου, ενώ έχει κάνει επιτυχημένες live εμφανίσεις, τόσο solo, όσο και δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως ο Νότης Σφακιανάκης και η Πάολα.