Πάμε βόλτα με τα παιδιά μας σε ένα εξωτικό θεματικό πάρκο

Ένας πολύ καλός τρόπος να μάθεις καλύτερα την Κύπρο είναι να πάρεις το αυτοκίνητο, την οικογένεια και να ξεναγηθείς από τη μία άκρη στην άλλη. Η χώρα μας ανάμεσα σε όλα τα άλλα διαθέτει ενδιαφέροντα θεματικά πάρκα τα οποία μπορείς να εκμεταλλευτείς στο πλαίσιο αυτής της εξερεύνησης του τόπου μας και να τα επισκεφτείς. Θεματικά πάρκα όπου θα διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι, ιδανικά για τα σαββατοκύριακα και βόλτα με τα παιδιά.

Εμείς σου προτείνουμε το θεματικό πάρκο των καμήλων στον Μαζώτο. Εκεί όπου τα παιδιά θα το διασκεδάσουν και θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους!

Στο Camel Park θα ζήσετε μία ολοήμερη πανέμορφη εμπειρία με την παρέα ή τα παιδιά που θα λατρέψουν αυτή την εμπειρία. Μπορείτε να χαζέψετε τα αξιοθέατα που υπάρχουν στο πάρκο και να γνωρίσετε από κοντά διάφορα ζώα όπως καμήλες, γαϊδούρια, πόνυ, άλογα, ελάφια, κατσίκες, στρουθοκάμηλους, καγκουρό και πολλά άλλα.

Μπορείς να κάνεις σαφάρι και να ιππεύσεις τις καμήλες.

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να πλησιάσετε τις καμήλες είναι να τις ταΐσετε χαρούπια όπου αυτές θα τα πάρουν κατευθείαν απ’ τα χέρια σας!

Στο πάρκο θα βρείτε μια αίθουσα με παιχνίδια, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τραμπολίνο, μικρό ενυδρείο, αίθουσα με καθρέφτες και πολλά άλλα παιχνίδια. Μην παραλείψεις να επισκεφθείς το μικρό μουσείο που θα σε ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, στον παραδοσιακό τρόπο ζωής της Κύπρου.

Στον χώρο υπάρχει και εστιατόριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή το φαγητό σας.

(24991243) Μαζωτός, Λάρνακα. Ώρες λειτουργείας: Δευτέρα- Κυριακή 9.00-19.30.

Πηγή : checkincyprus