«Πάμε Πακέτο» Μια συγνώμη, μια επιστροφή και μια αναζήτηση…

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 22:15 στο καθιερωμένο ραντεβού, για να μας προσφέρει εκπλήξεις και  δυνατά συναισθήματα.

Το πρώτο πακέτο το στέλνει η Μαρία. Θέλει, για πρώτη φορά να παραδεχτεί και να ομολογήσει στην μητέρα της ό,τι  μέχρι σήμερα δεν τολμούσε. Θέλει δημόσια να της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρξε κακομαθημένη κόρη, αντιδραστική και άδικη απέναντι στη μητέρα της. Αιτία; Η ζήλια της, αφού ήθελε εκείνη να είναι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του μπαμπά της. Τώρα, στα 26 της χρόνια, έχει την ωριμότητα να καταλάβει τι έκανε λάθος και με αυτό το πακέτο, θέλει να επανορθώσει το λάθος της.

Ο δεύτερος αποστολέας είναι ένας νέος άντρας, ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια έχει συνειδητοποιήσει τη χαρά του να ξυπνάς υγιής, τη δύναμη που σου δίνει μια αγκαλιά, την ευτυχία της δημιουργίας οικογένειας. Ο Νίκος από την εποχή της εφηβείας του προτίμησε να ακολουθήσει σκοτεινά μονοπάτια και να χαθεί στη δική του παραίσθηση. Μια παραίσθηση που άλλοτε θύμιζε παραμύθι, κι άλλοτε μια φρικτή κόλαση. Σήμερα κατάφερε να αλλάξει δρόμο και να πάρει τη ζωή του πίσω. Θέλει μ’ αυτό το πακέτο να συναντήσει τον άνθρωπο που τον ξαναγέννησε.

Ο νεαρός Παναγιώτης έρχεται στην εκπομπή για να μάθει όλη την αλήθεια για την βιολογική του οικογένεια. Πήγαινε στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού όταν οι θετοί του γονείς του είπαν την αλήθεια για την υιοθεσία του. Δεν γνωρίζει τίποτα για τους βιολογικούς του γονείς, ούτε καν το επίθετό τους. Τώρα θα του αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το τι άνθρωποι είναι και τι πραγματικά συνέβη με την υιοθεσία του. Άραγε πως θα νιώσει όταν διαπιστώσει την ομοιότητα με τη βιολογική του μητέρα;

«Πάμε Πακέτο» Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου