Παιδικός Διαγωνισμός Dixan: Ζωγραφίζουμε τις θάλασσες μας κερδίζοντας πλούσια δώρα!


Το αγαπημένο απορρυπαντικό Dixan διοργανώνει έναν δημιουργικό και ταυτόχρονα επιμορφωτικό διαγωνισμό για τα παιδιά, στον οποίο οι μικροί μας φίλοι καλούνται να ξεδιπλώσουν όλη τους τη φαντασία με χρωματιστά μολύβια, μαρκαδόρους και κηρομπογιές, ζωγραφίζοντας μοναδικά σχέδια με θέμα «Καθαρίζουμε τη θάλασσα και τον βυθό». 

Το παιδί με την καλύτερη ζωγραφιά θα έχει την ευκαιρία να δει το σχέδιό του πάνω στην επόμενη συλλεκτική συσκευασία του απορρυπαντικού Dixan! Παράλληλα, οι πρώτοι 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα παιδικό ποδήλατο για χαρούμενες και ξέγνοιαστες βόλτες, ενώ στους επόμενους 10 νικητές το Dixan θα χαρίσει από μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα Public.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, τα οποία έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής από τις 2 Απριλίου μέχρι τις 2 Μαΐου. Τα παιδιά μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα από την ιστοσελίδα dixancolorcontest.com, όπου υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και οι αναλυτικοί όροι και κανονισμοί του Διαγωνισμού. 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος περιβαλλοντικής δράσης «Καθάρισε σε Βάθος» του Dixan, που ξεκίνησε πέρσι και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Στόχος του είναι να ενισχύσει την περιβαλλοντική συνείδηση και την έννοια της ατομικής ευθύνης απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος (περισσότερες πληροφορίες στο: www.katharisesevathos.cy). 

Η Henkel φιλοδοξεί να αναδείξει το «Καθάρισε σε Βάθος» σε σημείο αναφοράς του τρόπου που αντιμετωπίζεται η έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία αποτελεί διαχρονικά βασική στρατηγική προτεραιότητα της εταιρείας σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο και κομμάτι του DNA της και των αξιών της.