Παιδικά χαμόγελα προσφέρουν Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Colgate – Ενίσχυση Καραϊσκάκειου

Τη νέα τους εκστρατεία, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους, ανακοίνωσαν την Πέμπτη 14/03 οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Σε συνεργασία με την Colgate και την εταιρεία Christodoulides Bros, οι Υπεραγορές συνδράμουν το έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, του οποίου αποτελούν διαχρονικό υποστηρικτή. Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση των δράσεων του Ιδρύματος που αφορούν τον παιδικό καρκίνο.

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, οι δύο εταιρείες καλούν το καταναλωτικό κοινό να αγκαλιάσει την εκστρατεία και να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη. Από 14 Μαρτίου και για όλο το 2019, αγοράζοντας προϊόντα Soupline, Ajax, Colgate, Palmolive και Sanex από τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

Παράλληλα, με κάθε αγορά ενός από τα προϊόντα που περιλαμβάνει η εκστρατεία, ο καταναλωτής μπαίνει σε κλήρωση μέσω της Social Family Card, για να κερδίσει μία από τις 60 δωροεπιταγές ΑΛΦΑΜΕΓΑ αξίας €25.

«Το έργο του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος αποτελεί μια ακλόνητη σταθερά της κοινωνικής προσφοράς στην Κύπρο. Με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε στα παιδιά μας όσο το δυνατόν περισσότερα χαμόγελα, ως Υπεραγορές ΑΦΑΜΕΓΑ θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και να στηρίζουμε τα αξιέπαινα επιτεύγματά του», δήλωσε σχετικά η κ. Ελίνα Θεοδότου, υπεύθυνη Εταιρική Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Εκ μέρους της Colgate, ο κ. Αλέξανδρος Κυπραίος, μέλος της ομάδας marketing της Colgate Palmolive και υπεύθυνος για την αγορά της Κύπρου, αναφέρθηκε στην ηθική ικανοποίηση της προσφοράς στους συνανθρώπους μας ως το μεγαλύτερο κίνητρο για την κοινωνική δράση της εταιρείας. Επίσης, ευχήθηκε υγεία σε κάθε παιδί και ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας!

Η Δρ. Πόπη Νικολαΐδου Κανάρη, πρόεδρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, ευχαρίστησε τις δύο εταιρείες για την ευγενική τους πρωτοβουλία, τονίζοντας τη σημασία της συνεισφοράς στη στήριξη του ερευνητικού και διαγνωστικού έργου του Ιδρύματος.