Όταν η Άννα Βίσση κατέβασε με το ζόρι επώνυμο θαυμαστή από την σκηνή! (ΒΙΝΤΕΟ)


Με το ζόρι αναγκάστηκε να κατεβάσει ένα θαυμαστή της από την σκηνή η Άννα Βίσση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Βίσση εντόπισε στο κοινό την Δέσποινα Μοιραράκη, ανεβάζωντας την στην πίστα μιας και γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Κάποια στιγμή στη σκηνή ανέβηκε και ο make up artist  και κομμωτής Κωνσταντίνος Εμμανουήλ (Άννα Βίσση, Χριστίνα Λαμπίρη,Ναταλία Γερμανού,Ελένη Πετρουλάκη,Κατερίνα Καραβάτου είναι καποιες απο τις λαμπερες κυρίες της showbiz. Μάλιστα, δουλειες του εχουν φιλοξενησει στα εξώφυλλά τους σχεδον όλα τα μεγαλα ελληνικα περιοδικα μοδας), ο οποίος δεν δίστασε να της ζητήσει να του δώσει ένα φιλί.

Η τραγουδίστρια του είπε: «Όχι δεν θα σου δώσω φιλάκι. Δεν με εμπνέεις για να σου δώσω φιλί. Δεν θα τσακωθούμε, κατέβα κάτω», ενώ του επέτρεψε να της δώσει εκείνος ένα φιλί.

Ο θαυμαστής της όμως προσπαθούσε να φιλήσει την Άννα Βίσση και τότε επενέβησαν συνεργάτες της προκειμένου να τον κατεβάσουν από την πίστα για να συνεχίσει την δουλειά της η Άννα Βίσση.

Όπως θα δείτε στο video οι άνθρωποι του μαγαζιού τον κατέβασαν με δυσκολία από την πίστα, αφού εκείνος προσπάθησε αρκετές φορές να πλησιάσει την Άννα Βίσση για να της πει αυτό που ήθελε.

Η τραγουδίστρια κράτησε την ψυχραιμία της και συμπεριφέρθηκε άψογα στον θαυμαστή της, καθόλη την διαρκεία του περιστατικού.

Δείτε το video:

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: Celebrity