«ΟΡΓΗ». Μη χάσετε τα τελευταία επεισόδια της σειράς


Τετάρτη  & Πέμπτη 17/4  & 18/4 στις 23:15!

Ο Αντρέας έρχεται αντιμέτωπος με τον Νεοκλή και προσπαθεί να μάθει, αν έδωσε τον Αλέξη, τον αδερφό του για υιοθεσία στην Ιορδανία. Ο Αντρέας ζητάει βοήθεια απ΄ τον Σαϊντ για να βρει τον αδερφό του στην Ιορδανία κι ο Σαϊντ, που ξέρει ότι ο Παύλος σκότωσε τον Λεωνίδα για να σώσει τον Αντρέα, τον ρωτάει, αν έχει σκοπό να κάνει κάτι για να βοηθήσει τον Παύλο.

Η Μαρίνα μιλάει με τον Αντρέα για την υιοθεσία της και για όλα αυτά που έγιναν. Αυτός καταλαβαίνει πως θα είναι δύσκολο για τη Ζωή, αν της πουν ποιος είναι και λέει στη Μαρίνα ότι δεν πρέπει να το κάνουν.

Ο Μιχάλης φωνάζει τη Ρωξάνη στο τμήμα για μια ακόμα κατάθεση, ενώ την ίδια στιγμή ο Σαϊντ βλέπει τυχαία μια φωτογραφία της στον υπολογιστή του Πέτρου.Η Έλσα, μετά την κουβέντα με τον Πέτρο, πάει καταρρακωμένη στη Μαντώ και της λέει τι έμαθε για το Νεοκλή.

Ο Πάρις, όταν μαθαίνει πως η Ρωξάνη είναι ύποπτη για τον θάνατο του Αχιλλέα, αποφασίζει να της δώσει άλλοθι, παρ΄ όλο που εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με την Όλγα.

Ο Πέτρος λέει στον Σαϊντ και στην Όλγα πως ο Πάρις έδωσε άλλοθι στη Ρωξάνη κι η Όλγα λέει πως είπε ψέματα, αφού το βράδυ του θανάτου του Αχιλλέα ήταν αυτή μαζί με τον Πάρι.

Ο Σαϊντ αποφασίζει να λύσει αυτός το θέμα του Πάρι και της Ρωξάνης, ενώ η Όλγα με τον Πέτρο παίρνουν ένα μέιλ με μια φωτογραφία του Αλέξη, του αδερφού του Αντρέα από τότε που ήταν δεκαπέντε χρονών.

Η Όλγα ανήσυχη για το τι έγινε με τον Πάρι και τη Ρωξάνη, πάει να βρει τον Πάρι στο σπίτι του, αλλά, εκεί είναι η Έλσα. Η Όλγα της λέει ποια είναι και τι συνέβη με τον Πάρι και τη Ρωξάνη.

Ο Γρηγόρης τηλεφωνεί στη Μαντώ να μάθει πώς είναι η Έλενα. Η Μαντώ του λέει πως έχουν ραντεβού για να κάνει η Έλενα υπέρηχο. Αν θέλει, μπορεί να πάει κι αυτός να δει το μωρό. Ο Γρηγόρης είναι αναποφάσιστος για το αν θα το κάνει ή όχι.

Ο Παύλος αποφυλακίζεται μ΄ εγγύηση μέχρι τη δίκη. Αποφασίζει να φύγει απ΄ την Κύπρο, αφήνοντας τη Μαρίνα να ζήσει με τον Αντρέα.Ο Αντρέας, όμως, πολύ ταραγμένος απ΄ την αποκάλυψη του αδερφού του, του Αλέξη, αποφασίζει να φύγει απ΄ την Κύπρο κρυφά απ΄ τη Μαρίνα. Πριν φύγει, λέει στη Δήμητρα ποιος είναι ο Αλέξης. Πάει να βρει τον Σαϊντ να τον αποχαιρετίσει κι ο Σαϊντ προσπαθεί να τον πείσει να μην το κάνει.

Τελευταία επεισόδια ΟΡΓΗ, Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:15!

Ηθοποιοί:Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Iωσήφ Μαρινάκης, Νεοκλής Νεοκλέους, Βαρβάρα Λάρμου, Χάρης Κκολός, Ερμίνα Κυριαζή, Κατερίνα Νικολοπούλου, Γιώργος Βουβάκης, Ευθύμιος Γεωργόπουλος, Νίκος Γκέλια, Ασήμης Αλεξίου, Αγησίλαος Αλεξίου, Βασιλική Παπαμιχαήλ, Τίνα Λεωνόρα, Αναστασία Τσιλιμπίου, Ξένια Κωνσταντινίδου, Αντρέας Δανιήλ, Τζούλιο Ντ Ερρίκο.

Σενάριο: ΆνταΓκουρμπαλή

Σκηνοθεσία:Σταύρος Ποταμάρης
Παραγωγή
:Arts&Films