ΟΝΕ: Το reunion και η επανεμφάνισή τους στη Eurovision


Το Boyband που χάραξε τη δική του ιστορία στην ελληνική pop σκηνή πραγματοποίησε ένα μοναδικό reunion, ένεκα Eurovision, και μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv δίνοντας μια αποκλειστική συνέντευξη.

Η πεντάδα χάρισε μοναδικές στιγμές από τη δημιουργία της το 1999, ενώ παρά τη διάλυσή της συνεχίζει να έχει φανατικό κοινό, αφού οι κατά καιρούς εμφανίσεις τους προσελκύουν πλήθος κόσμου και ξυπνούν αναμνήσεις μιας εποχής με περισσότερη αγνότητα και αθωότητα.

Η ιδέα του reunion ήταν του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, ο οποίος τα τελευταία επτά χρόνια οργανώνει βραδιές Eurovision στο Shamone, αλλά αυτή τη φορά οργάνωσε την πιο νοσταλγική, καθώς οι ΟΝΕ εκπροσώπησαν την Κύπρο στο μουσικό διαγωνισμό το 2002 στην Εσθονία, με το dance τραγούδι «Gimme Gimme» όπoυ και κατέκτησαν την 6η θέση.

Ο Δημήτρης, ο Φίλιππος, ο Πάνος, ο Κωνσταντίνος και ο Αργύρης βρέθηκαν ξανά στο stage και τραγούδησαν τις μεγάλες τους επιτυχίες, ενώ με την ενέργειά τους καθήλωσαν όλους όσοι παρευρέθηκαν για να τους απολαύσουν.

Οι ONE πριν εμφανιστούν στη σκηνή

Το δημοφιλές group εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έχουν ακόμη πέραση στον κόσμο, με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να διευκρινίζει μεταξύ άλλων ότι «αποτελούν το πρώτο boyband που δημιουργήθηκε και πάντα το πρώτο έχει την αθωότητα της αρχής και ήταν πολύ καλοί σε αυτό που έκαναν».

Οι ΟΝΕ, έχοντας βρεθεί στη θέση των διαγωνιζόμενων της Eurovision, δεν θα μπορούσαν να μην ερωτηθούν για την ελληνική συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα αλλά και για την κυπριακή με την Τάμτα, με τους ίδιους να αναφέρουν ότι πλέον τα πράγματα «έχουν μπει σε μια ροή» ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν με τον τρόπο τους στις θέσεις που θα καταλάβουν οι δύο κυρίες.

Τα μέλη του συγκροτήματος αναφέρθηκαν επίσης στις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στην ελληνική pop σκηνή με τον Κωνσταντίνο να εμφανίζεται ελαφρώς απογοητευμένος, ενώ εξήγησαν και τους λόγους για τους οποίους τα νέα boybands δεν «αντέχουν».

Ωστόσο οι ΟΝΕ αποκάλυψαν πώς θα απαντούσαν σε μια ενδεχόμενη πρόταση να βρεθούν ξανά στο stage του διαγωνισμού!

Πηγή : gossip-tv.gr