Όμιλος Πηλακούτα: Σε θέση οδηγού της αγοράς αυτοκινήτων! Ο μεγαλύτερος αριθμός εγγραφών νέων οχημάτων για το 2020


Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, όπως ήταν το 2020, ο Όμιλος Πηλακούτα πέτυχε και πάλι να είναι σε θέση οδηγού της αγοράς αυτοκινήτων στην Κύπρο. 

Με βάση τα επίσημα στοιχεία πωλήσεων νέων ιδιωτικών οχημάτων, ο Όμιλος Πηλακούτα σημείωσε το μεγαλύτερο αριθμό εγγραφών με ποσοστό 24.3%. Ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σε μια εποχή ισχυρού ανταγωνισμού και μεγάλων προκλήσεων εν μέσω πανδημίας.

Η επιτυχία αυτή αντανακλά τη δέσμευση του Ομίλου να πλαισιώνει την ισχυρή ομάδα των Brands του (ΒΜW, ΜΙΝΙ, Nissan, Jaguar, Land Rover, Renault, Dacia, Mitsubishi Motors), με εξελιγμένες υπηρεσίες υποστήριξης και εξυπηρέτησης.  

Στην απαιτητική κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων (premium cars), τα εντυπωσιακά μοντέλα των BMW, Jaguar και Land Rover, οδήγησαν τον Όμιλο Πηλακούτα στην πρώτη θέση, με ποσοστό 34,6%. Ενώ στα αυτοκίνητα SUV, την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς, τα brands του Ομίλου πρωταγωνιστούν προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το SUV που καλύπτει κάθε ανάγκη, σε κάθε διαδρομή. 

Πέρα και πάνω όμως από τους αριθμούς, αυτό που τελικά έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι η εμπιστοσύνη. Να μπορείς να ανταποκρίνεσαι με αξιοπιστία στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών σου, που σε τιμούν με την επιλογή τους. 

 

http://pilakoutasgroup.com.cy/