Ολοκαίνουργιο Κατάστημα TOP SHOP – TOP MAN @ THE MALL OF CYPRUS

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στο ισόγειο του The Mall οf Cyprus για τη λειτουργία του ολοκαίνουργιου TOP SHOP–TOP MAN, αφού οι πελάτες του νέου καταστήματος βρέθηκαν εκεί, τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα για να καταφέρουν να είναι οι πρώτοι που θα περνούσαν την πόρτα του.

Οι πρώτοι τυχεροί επισκέπτες του νέου καταστήματος βρέθηκαν μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα οι πρώτοι 100 πελάτες που μπήκαν στο κατάστημα κέρδισανvoucherαξίας 30 ευρώ, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Η γνωστή influencer Κάτια Κυριακούδη, Cat_Von_Kήταν εκεί και περίμενε τους followers της για να γνωριστούν αλλά και να τους ξεναγήσει στο νέο κατάστημα.

Πολλοί άνθρωποι της μόδας πέρασαν να δουν το νέο trendτης Λευκωσίας, αφού το νέο TOP SHOP–TOP MAN δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Το TOP SHOP κινείται δυναμικά στον τομέα του λιανικού εμπορίου, συνδέοντας τους ανθρώπους με το «νέο και το επόμενο» της μόδας, του στιλ και της πολιτιστικής κουλτούρας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το κορυφαίο μοντέλο Κέιτ Μος είχε αναλάβει ρόλο σχεδιάστριας για το αγαπημένο της brandκαι κατέκτησε όλες τις fashionistas.

Το TOP MAN γίνεται ο μοναδικός προορισμός σε αυτό που ψάχνει ο κάθε άντρας, το στυλ και την άνεση, ενώ αφήνει το αποτύπωμά του στη μόδα μέσα από τα fashion week του Λονδίνου αλλά και της Νέας Υόρκης.