Ολοκαίνουργια Vegan σειρά Nature Box Olive Oil Για ακαταμάχητα και εντυπωσιακά μακριά μαλλιά!


Η Henkel, επιθυμώντας για ακόμη μια φορά να καλύψει την ανάγκη των γυναικών, οι οποίες αναζητούν στην αγορά προϊόντα που να είναι κατάλληλα για τον τύπο των μαλλιών τους, εμπλουτίζει το πρωτοποριακό brand Nature Box με μια ακόμη φανταστική σειρά, η οποία υπόσχεται να εκπληρώσει την επιθυμία σας για υγιή και φυσικά μαλλιά!

Η κυπριακή αγορά υποδέχεται λοιπόν την ολοκαίνουργια Vegan σειρά Nature Box Olive Oil, η οποία επανορθώνει και προστατεύει τα μακριά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Όπως και οι υπόλοιπες σειρές του brand, το Nature Box Olive Oil έχει δημιουργηθεί με φυσικά έλαια 100% Cold Pressed από έλαιο ελιάς, το οποίο είναι ευρέως γνωστό για τις πολύτιμες βιταμίνες και το αντιοξειδωτικό του, με αποτέλεσμα να καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Η νέα Vegan σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα θρέψης καθώς και spray conditioner, τα οποία εξασφαλίζουν έως και 80% προστασία από το σπάσιμο, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση στις άκρες των μαλλιών.

Η διαδικασία παραγωγής του Nature Box, γίνεται αποκλειστικά με την κρύα απόσταξη, η οποία είναι μια premium μέθοδος εκχύλισης που καταναλώνει χαμηλή ενέργεια, με αποτέλεσμα να διατηρούνται όλες οι υψηλής ποιότητας βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά και τα λιπαρά οξέα των καρπών και των φρούτων. Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν Vegan σύνθεσή , δεν περιέχουν σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές, ενώ τα σαμπουάν δεν περιέχουν ούτε sulfates, δημιουργώντας έτσι ένα λεπτό φίλτρο προστασίας και λάμψης στα μαλλιά σας!

Το Nature Box αποτελείται από πέντε διαφορετικές σειρές, οι οποίες είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών σας:

  • H νέα σειρά Ελιά προστατεύει από το σπάσιμο της τρίχας και επανορθώνει τα μακριά μαλλιά.
  • Η σειρά Αβοκάντο προστατεύει τα μαλλιά από τη δημιουργία ψαλίδας, ενώ παράλληλα προσφέρει βαθιά αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.
  • Η σειρά Ρόδι προστατεύει το χρώμα των μαλλιών, διατηρώντας το ζωντανό για έως και 12 εβδομάδες.
  • Η σειρά Αμύγδαλο φροντίζει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους ανάλαφρο όγκο και μοναδική απαλότητα.
  • Η σειρά Βερίκοκο επαναφέρει τη λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και χαρίζει αξεπέραστη απαλότητα.

Ο μαγικός κόσμος του Nature Box γίνεται ΕΝΑ με τη φύση, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά και λάμψη που αξίζει στα μαλλιά σας!

#Unboxyourbeauty