Όλη η αλήθεια για τις φήμες χωρισμού του Κώστα Δόξα με την σύζυγό του!

Εδώ και μερικές ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Κώστα Δόξα και την σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση να τραβούν χωριστούς δρόμους, μόλις έξι μήνες μετά τον ερχομό της πρώτης  κόρης τους. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 14 Φεβρουαρίου 2017, ανήμερα της ημέρας των ερωτευμένων, στο Δημαρχείο του Μοσχάτου και μερικούς μήνες μετά ήρθε στον κόσμο το μωρό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, το ζευγάρι πέρασε μια μικρή κρίση στον γάμο του, εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων του Κώστα Δόξα, οι οποίες τον κράταγαν πολλές ώρες  μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρίσκεται συχνά στην Αθήνα, καθώς κάθε Πέμπτη εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι, ενώ κάνει και συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Από την άλλη, η Μαρία Δεληθανάση έχει μετακομίσει μαζί με την κόρη τους στη Θεσσαλονίκη, ώστε να έχει βοήθεια από τους δικούς τους.
Φυσικά, όταν ο Κώστας Δόξας δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις πηγαίνει στην συμπρωτεύουσα για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ζευγαριού, υπάρχει πολλή αγάπη ανάμεσά τους και δεν τίθεται θέμα χωρισμού. Ο Κώστας και η Μαρίνα σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενό τους βήμα και αν θα εγκατασταθούν εν τέλει στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη. Αυτό θα προκύψει από τις δουλειές του τραγουδιστή.