«Όλα Γίνε»: Η Ελένη Φουρέιρα και οι Playmen στο πρώτο video clip των The StarBoys

Την Ελένη Φουρέιρα και τους Playmen έχουν μαζί τους οι The StarBoys στο video clip για το «Όλα Γίνε», το πρώτο τους single.

Οι The StarBoys κυκλοφόρησαν το video clip που δίνει εικόνα στο πρώτο τους τραγούδι.

Οι The StarBοys είναι το νέο και πολλά υποσχόμενο boy band της Panik Records που καθοδηγούν η Ελένη Φουρέιρα και οι Playmen.

Το νεανικό συγκρότημα συμμετέχει στο διαγωνισμό της Amita Motion «Back to Bands» και συγκεντρώνουν ήδη στις τάξεις τους το δικό τους φανατικό, γυναικείο ως επί το πλείστον, κοινό που απολαμβάνει το πρώτο τους επίσημο single.

Η παρθενική κυκλοφορία των νεαρών αγοριών είναι γεγονός και έχει τον τίτλο «Όλα Γίνε».

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στους Playmen, οι οποίοι είχαν και την επιμέλεια της παραγωγής, ενώ τους στίχους υπογράφουν από κοινού ο STAN και ο Αναστάσιος Ράμμος. Το video clip του «Όλα Γίνε» έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Μιχελόπουλος σε ασπρόμαυρο τόνο και με έντονες εικόνες αγάπης να περνούν από τις οθόνες.

Τους The StarBoys αποτελούν ο Πέτρος Γιαλαμάς και άλλες δύο ταλαντούχες φωνές που γνωρίσαμε μέσα από μουσικό show κατά μήκος αυτής της σεζόν, ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης από το «Rising Star» και ο Δίων Κουμπούρας από το «The Voice Of Greece 3».

[ot-video][/ot-video]

Πηγή: hit-channel.gr