Οκτώ Carob Awards για την επικοινωνία καρδιάς της ΟΠΑΠ Κύπρου!


Η επικοινωνία της ΟΠΑΠ Κύπρου με τους ανθρώπους του τόπου μας είναι καθημερινή, έντονη και προπαντός δημιουργική. Τόσο με τις ανεξάντλητες ενέργειες κοινωνικής αρωγής όσο και με τις πρωτότυπες μορφές έκφρασης των μηνυμάτων της, η ΟΠΑΠ Κύπρου προτάσσει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της κερδίζοντας την αγάπη και την εκτίμηση της κυπριακής κοινωνίας.

Σε αυτό λοιπόν το υπέρτατο βραβείο που της προσφέρουν σταθερά και διαχρονικά οι άνθρωποι του τόπου μας, η ΟΠΑΠ Κύπρου πρόσθεσε το βράδυ της 20ής Οκτωβρίου και οκτώ CAROB Awards! Είναι οι διακρίσεις που προσφέρει στη θεσμοθετημένη εκδήλωση του ο Σύνδεσμος Διαφήμισης –Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) ως επιβράβευση της δημιουργίας στον τομέα της διαφήμισης και της επικοινωνίας στην περίοδο 2019-2021.

Τα δύο χρυσά, δύο αργυρά και τέσσερα χάλκινα βραβεία που απονεμήθηκαν στην ΟΠΑΠ Κύπρου αντανακλούν στην αυθεντική εταιρική της κουλτούρα η οποία αξιολογεί τον άνθρωπο ως τον βασικό άξονα δράσης της. Στη βάση αυτής της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας η ΟΠΑΠ Κύπρου βγήκε υπεύθυνα μπροστά στη δύστροπη εποχή που έφερε η πανδημία, επικοινωνώντας με τους ανθρώπους του τόπου, στέλνοντας θετικά μηνύματα και στηρίζοντας ηθικά και πρακτικά την κυπριακή κοινωνία σε όλους τους τομείς. 

Στηρίζοντας τον αθλητισμό και την προσπάθεια των αθλητών μας για το ωραίο και το αληθινό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η ΟΠΑΠ Κύπρου πήρε το Golden και Silver Carob για την εκστρατεία «CYTEAM2020». Κι επειδή η δύναμη της καρδιάς είναι αυτή που οδηγεί στις νίκες στον οποιοδήποτε αγώνα της ζωής, η ΟΠΑΠ Κύπρου βραβεύθηκε με το Silver Carob για την εκστρατεία «MoirasouTiDynami».

Μοιράστηκε όμως τη δύναμη της καρδιάς και με τους ανθρώπους του τόπου στις πολύ δύσκολες στιγμές του εγκλεισμού, προσφέροντας την επιλογή της ποιοτικής ψυχαγωγίας μέσα από την εκστρατεία «Μείνε σπίτι. Ταξίδεψε με την τέχνη.» και στην οποία απονεμήθηκε το Bronze Carob. Κι αφού μείναμε σπίτι τα Χριστούγεννα του 2020 η ΟΠΑΠ Κύπρου φρόντισε να μας πει τα Κυπριακά Κάλαντα στην πόρτα μας μαζί με τα παιδιά της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου. Γλυκύτατη ενέργεια που βραβεύθηκε με το Bronze Carob!  Η συνεργασία πάντως με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου έφερε ακόμη ένα βραβείο για την ΟΠΑΠ Κύπρου αφού η επίσημη ανακοίνωση της στη «Συναυλία Δημιουργίας και Αισιοδοξίας στη Φύση!» διακρίθηκε με το Bronze Carob.

Βέβαια, για ό,τι και όσα κάνουμε στη ζωή χρειάζεται και λίγο η τύχη! Κι αφού η ΟΠΑΠ Κύπρου μας υπενθυμίζει «Άκου την τύχη… να σου τύχει!», βραβεύθηκε με το Bronze Carob και για την σχετική επικοινωνιακή εκστρατεία για το Τζόκερ!

Η ΟΠΑΠ Κύπρου εκφράζει τις ευχαριστίες της στα μέλη του Συνδέσμου Διαφήμισης –Επικοινωνίας Κύπρου για την απονομή των βραβείων καθώς επίσης και στη συνεργάτιδα εταιρία της ΟΠΑΠ Κύπρου, όσον αφορά την επικοινωνία και διαφήμιση, Partners Integrated Communications Group.