Οικογενειακές στιγμές τις ημέρες των γιορτών!


Πως πέρασα την ημέρα των Χριστουγέννων 

Για μένα τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή υπόθεση. Έτσι και φέτος περάσαμε την ημέρα των Χριστουγέννων στο χωριό μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Σηκωθήκαμε πολύ νωρίς για να πάμε στην εκκλησία, κάτι το οποίο πάντα κάναμε από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Μόνο που φέτος κάτι πήγε στραβά και με το που φτάσαμε στην εκκλησία αντιλήφθηκα ότι ίσως να αργήσαμε λίγο καθώς ήταν όλοι στο προαύλιο!

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε προς το σπίτι της θείας Αγγελικής για τον καθιερωμένο πρωινό καφέ. Τσιμπολογήσαμε και λίγο, καφές χωρίς τσιμπολόγημα δεν γίνεται, και αμέσως μετά πήγαμε στο πατρικό μου για να ανοίξουμε τα δώρα. Εννοείται πως έβαλα τις πιτζάμες μου για να είμαι στο σωστό mood και φυσικά δεν μπορούσα να αντισταθώ στις φωτογραφίες με τα μικρά μου μπουμπουρελάκια.

Αμέσως μετά πήρα τα ξαδέλφια μου για την καθιερωμένη μας βόλτα στη Λεμεσό, μέχρι να ετοιμαστεί το φαγητό από τα χεράκια της αγαπημένης μας γιαγιάς.

Χριστούγεννα και φαγητό πάνε μαζί! Έτσι το μεσημέρι πήγαμε στη γιαγιά για φαγητό και φυσικά απολαύσαμε τη γαλοπούλα που ξέρει τόσο καλά να φτιάχνει.

Η ημέρα μας έκλεισε με τη βραδινή επίσκεψη στο σπίτι της θείας όπου φυσικά παίξαμε επιτραπέζια παιχνίδια όπως κάνουμε κάθε χρόνο, γελάσαμε πολύ και μοιραστήκαμε όμορφες στιγμές.

Εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά που έρχεται οσονούπω να φέρει υγεία και χαμόγελα στις καρδιές των ανθρώπων που τόσο πολύ χρειαζόμαστε όλοι!

Love,

K.

xx

Πηγή : ILS