Οι The Neighbourhood μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους album“Chip Chrome & The Mono-Tones”

Οι The Neighbourhood μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους album“Chip Chrome & The Mono-Tones” μέσω της Panik Records και της Sony Music.

Έχοντας ήδη σχεδόν 50 εκατομμύρια streams και views, ο δίσκος περιλαμβάνει τα ήδη κυκλοφορημένα singles “Pretty Boy”, που παρουσιάστηκε μαζί με ένα βίντεο σε σκηνοθεσία του Ramez Silyan και έλαβε υποστήριξη από καλλιτέχνες όπως ο Τhe Weeknd, “Devil’s Prada”, “Cherry Flavoured” και “Middle of Somewhere”. Το καινούριο album έρχεται μετά την κυκλοφορία του “Hard To Imagine The Neighbourhood Ever Change” το 2018 και συμπεριλαμβάνει το τραγούδι “Lost In Translation”, του οποίου το music video σε σκηνοθεσία Mowgly-Lee κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Μιλώντας για τον νέο δίσκο ο Jesse Rutherford είπε: “To Chip Chrome ήρθε πάνω στην ώρα του και έχει αποδείξει πως είναι το φως στα μαύρα σύννεφα για τους The Neighbourhood”.

To “Chip Chrome & The Mono-Tones” βρίσκει όλο το συγκρότημα να μετατρέπεται στους χαρακτήρες που παρουσιάζει ο δίσκος με τον Jesse Rutheford να παίρνει τον ρόλο του Chip Chrome και της υπόλοιπης μπάντας τον ρόλο των monotones. Οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες συστήθηκαν για πρώτη φορά στο κοινό το 2019 μέσα από το βίντεο κλιπ “MiddleOf Somewhere”. Πλέον αυτοί οι ρόλοι έγιναν πηγή έμπνευσης και ενεργό στοιχείο για το επόμενο κεφάλαιο των The Neighbourhood, φέρνοντας εξέλιξη στον ήχο και την τέχνη τους.

Μαζί με την κυκλοφορία του album, το συγκρότημα ανακοίνωσε και τις νέες ημερομηνίες της πολυαναμενόμενης περιοδείας τους, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 Νοεμβρίου στο Βερολίνο κι έπειτα θα ακολουθήσουν 24 συναυλίες σε χώρες όπως η Ρωσία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Γαλία και πολλές άλλες πριν κλείσουν το tour τον Δεκέμβριο στο Manchester.